Riasztó hírek, cikkek > Riasztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Riasztó hírek, cikkek > 10 weboldal. Kategória leírása: Érdekes cikkek, írások riasztókról, riasztóközpontokról.

riaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

A riasztóberendezések haszna
A riasztóberendezések haszna
http://www.cidri.hu/book3.html

Ennél a központnál minden felhasználónak külön kódot adunk meg, arra az esetre, ha telefonról, távolról kapcsolná a berendezést ...

www.cidri.hu
Riasztó
Riasztó
http://xn--riasztk-q0a.hu/

riasztók típusai, riasztó vásárlási tanácsok A telefonos riasztót telefon segítségével lehet irányítani. Egy egyszerû sms elküldésével tudjuk aktiválni a riasztót, illetve le tudjuk tiltani az elektronikát. Ráadásul azt is meg tudjuk nézni interneten, hogy éppen hol van az autó. A kártyás riasztó egy kevésbé eltejedt, de annál egyszerûbb módszer. Az elektronikus kártya a vezetõ zsebében van, és ha egy bizonyos távolságon kívülre ér az autótól, a riasztó kiélesítõdik. Ha pedig közel ér az autóhoz, az automatikusan deaktiválódik. A hagyományos riasztóknak két típusát különböztetjük meg. Az ultrbocsát ki, és ha a visszaverõdek alapján változást észlel, bekapcsol. A légnyomás érzékelõ riasztó pedig a légnyomás változásai alapján riaszt, ez elég érzékeny.

xn--riasztk-q0a.hu
Mechanikus védelem
Mechanikus védelem
http://totalcar.hu/magazin/hifituning/lopas2

Ősi darab a kormányzár, amit ugyan az autótolvajképző iskola kezdő hallgatói is rutinból fel tudnak törni, de szükségük van hozzá néhány másodpercre, és aki időt nyer, autót nyer, de legalábbis nem veszít. A kormányzárak családjába tartozik a baltazár is, kis bével, ugyanis valamilyen furcsa ok miatt a baltáról nevezték el.

totalcar.hu
"Riasztó" rendszerek
"Riasztó" rendszerek
http://www.stiluseseletmod.hu/news/index.php?itemid=484

...a riasztók, vagyis a hangjelzők, sem a személygépkocsik sem pedig a lakóházak esetén nem okoznak semmiféle különösebb hatást.

www.stiluseseletmod.hu
Lakásriasztó előnyei
Lakásriasztó előnyei
http://www.ratalalsz.hu/hir/lakasriasztok-vedjuk-otthonunkat

A lakásriasztók előnyeiről te is bővebben olvashatsz, hiszen ma már igen fontos, hogy otthonod a megfelelő biztonságot megkapja. Az, hogy mely biztonságtechnikai megoldást is választod, az sok mindentől függ, de hogy körülbelül megtudd mennyibe is fog ez neked kerülni érdemes a körülményeket is figyelembe venned. De a biztonság mellett még további előnyökről is olvashatsz.

www.ratalalsz.hu
Védelem az autóban
Védelem az autóban
http://www.fordfocus.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=14

Ketté kell választani az elektronikus védelmeket: az egyik részük akadályozza az autó ellopását, a másik pedig figyelmeztet a lopás tényére. Ez utóbbival kezdjük, annak is régóta használt tagjával, az autóriasztóval. Manapság már kissé elavult elnevezés ez, hiszen a riasztó a riasztáson kívül rengeteg más dolgot is végez.

www.fordfocus.hu
Műholddal az autótolvajok nyomában
Műholddal az autótolvajok nyomában
http://www.epa.oszk.hu/00800/00804/00054/34260.html

Sorozatunk befejező részében olyan elektronikus elven működő berendezéseket mutatunk be, melyek megkeseríthetik az autótolvajok életét. Sőt, a trükkösebb modellek - egy sikertelen lopási kísérlet esetén - a tolvajok gondolatvilágában olyan maradandó „károsodásokat” is okozhatnak, hogy talán jó útra térnek.

www.epa.oszk.hu
Vagyonvédelem elektronikával
Vagyonvédelem elektronikával
http://ezermester.hu/cikk-1958/Vagyonvedelem_elektronikaval

Az Ezermester decemberi számában részletesen írtunk a vagyonvédelem mechanikus eszközeirõl; megerõsített ajtókról, biztonságos zárakról, rácsokról, a biztosítók által megadott és elvárt védelmi fokozatokról.

ezermester.hu
Variációk internetes távfelügyeletre
Variációk internetes távfelügyeletre
http://ezermester.hu/cikk-317/Variaciok_internetes_tavfelugyeletre

Aki biztonságban szeretné tudni családtagjait, ingatlanát és vagyontárgyait, az előfizet egy távfelügyelettel foglalkozó cég szolgáltatásaira. Vagy internetes lakásfelügyeletet választ, és így saját kezében tarthatja az irányítást. A következőkben három példát mutatunk be e témában.

ezermester.hu
Lakás-riasztó kalkulátor
Lakás-riasztó kalkulátor
http://riaszto.hu/riaszto-kalkulator

Kalkulátorunkkal pár lépésben, percek alatt megtudhatja, mennyibe kerülne beriasztózni vagy bekamerázni lakását, vállalkozását! Ingyenes, gyors, egyszerű kalkulátor, az eredményt elküldjük e-mailben és pdf-ben is letöltheti!

riaszto.hu
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 289 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 289 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7659