Riasztó hírek, cikkek > Riasztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Riasztó hírek, cikkek > 10 weboldal. Kategória leírása: Érdekes cikkek, írások riasztókról, riasztóközpontokról.
Szponzorált linkek
A riasztóberendezések haszna
http://www.cidri.hu/book3.html

Ennél a központnál minden felhasználónak külön kódot adunk meg, arra az esetre, ha telefonról, távolról kapcsolná a berendezést ...

A riasztóberendezések haszna
Riasztó
http://xn--riasztk-q0a.hu/

riasztók típusai, riasztó vásárlási tanácsok A telefonos riasztót telefon segítségével lehet irányítani. Egy egyszerû sms elküldésével tudjuk aktiválni a riasztót, illetve le tudjuk tiltani az elektronikát. Ráadásul azt is meg tudjuk nézni interneten, hogy éppen hol van az autó. A kártyás riasztó egy kevésbé eltejedt, de annál egyszerûbb módszer. Az elektronikus kártya a vezetõ zsebében van, és ha egy bizonyos távolságon kívülre ér az autótól, a riasztó kiélesítõdik. Ha pedig közel ér az autóhoz, az automatikusan deaktiválódik. A hagyományos riasztóknak két típusát különböztetjük meg. Az ultrbocsát ki, és ha a visszaverõdek alapján változást észlel, bekapcsol. A légnyomás érzékelõ riasztó pedig a légnyomás változásai alapján riaszt, ez elég érzékeny.

Riasztó
Mechanikus védelem
http://totalcar.hu/magazin/hifituning/lopas2

Ősi darab a kormányzár, amit ugyan az autótolvajképző iskola kezdő hallgatói is rutinból fel tudnak törni, de szükségük van hozzá néhány másodpercre, és aki időt nyer, autót nyer, de legalábbis nem veszít. A kormányzárak családjába tartozik a baltazár is, kis bével, ugyanis valamilyen furcsa ok miatt a baltáról nevezték el.

Mechanikus védelem
"Riasztó" rendszerek
http://www.stiluseseletmod.hu/news/index.php?itemid=484

...a riasztók, vagyis a hangjelzők, sem a személygépkocsik sem pedig a lakóházak esetén nem okoznak semmiféle különösebb hatást.

"Riasztó" rendszerek
Lakásriasztó előnyei
http://www.ratalalsz.hu/hir/lakasriasztok-vedjuk-otthonunkat

A lakásriasztók előnyeiről te is bővebben olvashatsz, hiszen ma már igen fontos, hogy otthonod a megfelelő biztonságot megkapja. Az, hogy mely biztonságtechnikai megoldást is választod, az sok mindentől függ, de hogy körülbelül megtudd mennyibe is fog ez neked kerülni érdemes a körülményeket is figyelembe venned. De a biztonság mellett még további előnyökről is olvashatsz.

Lakásriasztó előnyei
Védelem az autóban
http://www.fordfocus.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=14

Ketté kell választani az elektronikus védelmeket: az egyik részük akadályozza az autó ellopását, a másik pedig figyelmeztet a lopás tényére. Ez utóbbival kezdjük, annak is régóta használt tagjával, az autóriasztóval. Manapság már kissé elavult elnevezés ez, hiszen a riasztó a riasztáson kívül rengeteg más dolgot is végez.

Védelem az autóban
Műholddal az autótolvajok nyomában
http://www.epa.oszk.hu/00800/00804/00054/34260.html

Sorozatunk befejező részében olyan elektronikus elven működő berendezéseket mutatunk be, melyek megkeseríthetik az autótolvajok életét. Sőt, a trükkösebb modellek - egy sikertelen lopási kísérlet esetén - a tolvajok gondolatvilágában olyan maradandó „károsodásokat” is okozhatnak, hogy talán jó útra térnek.

Műholddal az autótolvajok nyomában
Vagyonvédelem elektronikával
http://ezermester.hu/cikk-1958/Vagyonvedelem_elektronikaval

Az Ezermester decemberi számában részletesen írtunk a vagyonvédelem mechanikus eszközeirõl; megerõsített ajtókról, biztonságos zárakról, rácsokról, a biztosítók által megadott és elvárt védelmi fokozatokról.

Vagyonvédelem elektronikával
Variációk internetes távfelügyeletre
http://ezermester.hu/cikk-317/Variaciok_internetes_tavfelugyeletre

Aki biztonságban szeretné tudni családtagjait, ingatlanát és vagyontárgyait, az előfizet egy távfelügyelettel foglalkozó cég szolgáltatásaira. Vagy internetes lakásfelügyeletet választ, és így saját kezében tarthatja az irányítást. A következőkben három példát mutatunk be e témában.

Variációk internetes távfelügyeletre
Lakás-riasztó kalkulátor
http://riaszto.hu/riaszto-kalkulator

Kalkulátorunkkal pár lépésben, percek alatt megtudhatja, mennyibe kerülne beriasztózni vagy bekamerázni lakását, vállalkozását! Ingyenes, gyors, egyszerű kalkulátor, az eredményt elküldjük e-mailben és pdf-ben is letöltheti!

Lakás-riasztó kalkulátor
Hirdetések
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 255 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 255 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6182