Tűzjelzők, füstérzékelők > Riasztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tűzjelzők, füstérzékelők > 9 weboldal. Kategória leírása: Füst- és hőérzékelők, hagyományos érzékelők, kombinált optikai füst- és hőérzékelők forgalmazása.
Szponzorált linkek
Resort Biztonságtechnika
http://www.resort.hu/

Biztonságtechnikai rendszerek, videós rendszerek, beléptetők, tűzjelzők ...

Resort Biztonságtechnika
FirePro
http://www.promatt.hu/

Felgyorsult világunkban az információs világsztrádán való haladás hajtómotorjai a különböző mobil kommunikációs megoldások. Az emberek közötti kapcsolattartásban, információcserében alkalmazott vezetékes, helyhez kötött technológiákat egyre inkább felváltják a globális hálózattá fejlődött vezeték nélküli rendszerek.

FirePro
Tűzjelző rendszerek
http://www.asm-security.hu/Tuzjelzok.html

Legyen szó bármilyen épületről, intézményről, munka- és szórakozóhelyről vagy a mindennapi élet egyéb tereiről, mindenhol vannak olyan értékek, amelyeket védeni kell a tűztől. Elsősorban az emberi élet és a berendezések védelméről van szó.

Tűzjelző rendszerek
FlamStop Kft
http://www.flamstop.hu/

Tűzvédelmi kivitelezés - szaktanácsadás - acél tűzgátló bevonat - acél bevonattechnika - tűzjelzők - tűzriasztók - sprinkler - oltóvízhálózat.

FlamStop Kft
Signalmik Kft
http://www.signalmik.hu/

Tűz- és más vagyonvédelmi, biztonságtechnikai rendszerek létesítése során széles beszállítói körünk segítségével az igényeknek megfelelő műszaki színvonalú és árú berendezéseket, rendszereket tudunk megrendelőink részére biztosítani.

Signalmik Kft
Minimax Hungária Kft
http://www.minimax-info.hu/

A honlap a MINIMAX cég tűzvédelemmel és biztonságtechnikájával kapcsolatos témáit mutatja be.

Minimax Hungária Kft
Tűzvédelmi tervezés
http://www.tuzor.hu/szolgaltatasaink/tervezes/tervezes.html

Tűzvédelmi tervezés és kivitelezés irodaházakban, valamint lakóépületekben egyaránt - Tűzőr.

Tűzvédelmi tervezés
Füst- és hőérzékelők
http://www.elektronsky.hu/

Az XP 95-ös füst- és hőérzékelőket a 60-as sorozattól külalakra az XPERT címkártya különbözteti meg, mely az egyes érzékelők címszámát tartalmazza.

Füst- és hőérzékelők
Tűzjelző rendszer
https://multialarm.hu/tuzjelzo-rendszerek/

A mai korszerű tűzjelző rendszerek kifejlődésében komoly szerepet játszott az elektronika rohamos fejlődése. A tűzjelző rendszerek telepítését törvényi előírások szabályozzák. Ezeket a szabályokat az épületek kivitelezőinek követniük kell, továbbá egyes esetekben a hatóság külön, kiemelten fontos helyekre is elrendelheti a tűzjelző telepítésének szükségességét. Azonban mindez tűzjelző rendszer esetén fontos, hogy már a tűz keletkezésének korai szakaszában érzékeljen és továbbítsa a jelzését, továbbá haladéktalanul kezdje meg a tűz továbbterjedésének gátlására szolgáló rendszerek bekapcsolását, illetve lehetőség esetén a tűz oltására, szakaszolására is jelet adhat.

Tűzjelző rendszer
Hirdetések
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 255 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 255 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6182