Tűzjelzők, füstérzékelők > Riasztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tűzjelzők, füstérzékelők > 10 weboldal. Kategória leírása: Füst- és hőérzékelők, hagyományos érzékelők, kombinált optikai füst- és hőérzékelők forgalmazása.

riaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Resort Biztonságtechnika
Resort Biztonságtechnika
http://www.resort.hu/

Biztonságtechnikai rendszerek, videós rendszerek, beléptetők, tűzjelzők ...

www.resort.hu
FirePro
FirePro
http://www.promatt.hu/

Felgyorsult világunkban az információs világsztrádán való haladás hajtómotorjai a különböző mobil kommunikációs megoldások. Az emberek közötti kapcsolattartásban, információcserében alkalmazott vezetékes, helyhez kötött technológiákat egyre inkább felváltják a globális hálózattá fejlődött vezeték nélküli rendszerek.

www.promatt.hu
Tűzjelző rendszerek
Tűzjelző rendszerek
http://www.asm-security.hu/Tuzjelzok.html

Legyen szó bármilyen épületről, intézményről, munka- és szórakozóhelyről vagy a mindennapi élet egyéb tereiről, mindenhol vannak olyan értékek, amelyeket védeni kell a tűztől. Elsősorban az emberi élet és a berendezések védelméről van szó.

www.asm-security.hu
Füst- és hőérzékelők
Füst- és hőérzékelők
http://www.elektronsky.hu/tuzjelzok.htm

Az XP 95-ös füst- és hőérzékelőket a 60-as sorozattól külalakra az XPERT címkártya különbözteti meg, mely az egyes érzékelők címszámát tartalmazza.

www.elektronsky.hu
FlamStop Kft
FlamStop Kft
http://www.flamstop.hu/

Tűzvédelmi kivitelezés - szaktanácsadás - acél tűzgátló bevonat - acél bevonattechnika - tűzjelzők - tűzriasztók - sprinkler - oltóvízhálózat.

www.flamstop.hu
Signalmik Kft
Signalmik Kft
http://www.signalmik.hu/

Tűz- és más vagyonvédelmi, biztonságtechnikai rendszerek létesítése során széles beszállítói körünk segítségével az igényeknek megfelelő műszaki színvonalú és árú berendezéseket, rendszereket tudunk megrendelőink részére biztosítani.

www.signalmik.hu
Minimax Hungária Kft
Minimax Hungária Kft
http://www.minimax-info.hu/

A honlap a MINIMAX cég tűzvédelemmel és biztonságtechnikájával kapcsolatos témáit mutatja be.

www.minimax-info.hu
Tűzvédelmi tervezés
Tűzvédelmi tervezés
http://www.tuzor.hu/szolgaltatasaink/tervezes/tervezes.html

Tűzvédelmi tervezés és kivitelezés irodaházakban, valamint lakóépületekben egyaránt - Tűzőr.

www.tuzor.hu
Tűzjelzők
Tűzjelzők
http://riasztlak.hu/tuzjelzok.html

A tűzjelzők lehtnek egyszerű vagy összetett, helyi riasztású vagy a tűzoltóságot ill.távfelügyeletet értesítő, akár az automata tűzoltó rendszert beindítani képes komoly rendszerek. Az viszont mindegyikre igaz, hogy életet menthetnek.

riasztlak.hu
Tűzjelző
Tűzjelző
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/tuzjelzo

A mai korszerű tűzjelző rendszerek kifejlődésében komoly szerepet játszott az elektronika rohamos fejlődése. A tűzjelző rendszerek telepítését törvényi előírások szabályozzák. Ezeket a szabályokat az épületek kivitelezőinek követniük kell, továbbá egyes esetekben a hatóság külön, kiemelten fontos helyekre is elrendelheti a tűzjelző telepítésének szükségességét. Azonban mindez tűzjelző rendszer esetén fontos, hogy már a tűz keletkezésének korai szakaszában érzékeljen és továbbítsa a jelzését, továbbá haladéktalanul kezdje meg a tűz továbbterjedésének gátlására szolgáló rendszerek bekapcsolását, illetve lehetőség esetén a tűz oltására, szakaszolására is jelet adhat.

riasztorendszer-tavfelugyelet.hu
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 289 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 289 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7659