Vagyonvédelmi szaktanácsadás > Riasztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vagyonvédelmi szaktanácsadás > 6 weboldal. Kategória leírása: Vagyoni szaktanácsadás áldozatvédelmi, bűnmegelőzési, biztonsági kérdésekben. Hasznos tippek, ötletek, tanácsok.
Szponzorált linkek
Solarsys Rendszerház Kft
http://www.solarsys.hu/

Társaságunk a kis-és közép vállalkozások vezetését segíti üzleti tanácsokkal, valamint a vagyonvédelmi eszközöket és szolgáltatásokat megrendelõ,- és azokat teljesítõ cégek érdekeit szolgálja szakmai tanácsaival és egyéb szolgáltatásaival.

Solarsys Rendszerház Kft
vagyon-vedelem.eu
http://vagyon-vedelem.eu/

Biztonságtechnikai rendszerek és lakásriasztó rendszerek tervezésével, kivitelezésével, szerelésével foglalkozunk.

vagyon-vedelem.eu
Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
http://www.bdsecurity.hu/?q=webpage/objektumorzes

Az objektumőrzés és a vagyonőrzés területein kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Elsődleges szempontnak a megelőzést tartjuk, így a munka megkezdésekor egy vagyonvédelmi átvilágítással kezdünk, melynek során felmérjük a terület legfőbb behatolási pontjait, és a biztonság szempontjából kockázatot jelentő tényezőket.

Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
Detect Üzleti Kommunikációs Kft.
http://www.detect.hu/szolgaltatasok.php

Vagyonvédelmi szaktanácsadás, 24 órás hibaelhárítás. :: Tűzjelző hálózatok. Tűzjelző rendszerek tervezése ill telepítése ( BM TOP) minősítéssel, ...

Detect Üzleti Kommunikációs Kft.
BIZTONSÁGTECHNIKA - biztonságszervezés felsõfokon
http://www.compsec.hu/

Szakértési és tanácsadási szolgáltatásainkat ajánljuk az épület tervezési munkáinál. Segítünk az épület arculatának, funkciójának megfelelõ mechanikus és elektronikus biztonságtechnikai rendszer, CCTV rendszer, behatolás és tûzjelzõ rendszer, kaputelefon, személy és gépjármû forgalom ellenõrzõ rendszer tervezésével.

BIZTONSÁGTECHNIKA - biztonságszervezés felsõfokon
Élőerős őrzés és portaszolgálat biztosítása
http://securirent.hu/

Ha vagyonvédelemben, őrzésben jártas szakértőket keres, keresse a SecuriRentet! Számtalan őrzés-védéssel kapcsolatos szolgáltatás megtalálható náluk. Ide sorolható pl. a riasztórenderes, technikai vagyonvédelem, ami nem mindig igényel élő személyzetet. De a személyvédelemnek, területőrzésnek természetsen vannak olyan alternatívái is, ahol az őrzéskor élőerő is szükséges lehet (ilyen a portaszolgálat) . Ilyen esetekben az őrzés-védelmet a SecuriRent mindig a saját szakembereivel végzi. Nem von be alvállalkozókat a vagyonvédelem ellátásába. Lehet az egy üzlet vagy másnak az őrzése, mindenképp rutinos biztonsági céget bízzon meg a feladattal! Irodaházak őrzése is megoldható.

Élőerős őrzés és portaszolgálat biztosítása
Hirdetések
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 255 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 255 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6182