Top 40 legújabb link > Riasztó - wyw.hu

Szponzorált linkek
Lakás riasztó beszerelés
http://riasztobeszereles.eu/

Biztonságtechnikai rendszerek telepítésével, javításával és karbantartásával foglalkozunk. Elektronikus vagyonvédelmi eszközöket szerelünk fel ügyfeleink ingatlanjaiba, azért hogy minimalizáljuk az anyagi károk lehetőségét, mind szándékos, és véletlen károk ellen egyaránt.

Lakás riasztó beszerelés
Mega Fortris biztonsági plombák
http://megafortris.hu/

A Mega Fortris Hungary 2005-ben alapult Budapesten a malajziai Mega Fortris, a közép-európai piac kiszolgálása érdekében. A cég gyors ütemben növekedett és hamar Magyarország piacvezető biztonsági plomba forgalmazója lett. Szakértő 16 fős szakmai stábunk és két jól felszerelt, nagy kapacitású raktárunk biztosítja a folyamatos és gyors kiszolgálást. Korszerű lézerüzemünk lehetővé teszi az egyedi igények és kisebb, speciális megrendelések kiszolgálását is.

Mega Fortris biztonsági plombák
Élőerős őrzés és portaszolgálat biztosítása
http://securirent.hu/

Ha vagyonvédelemben, őrzésben jártas szakértőket keres, keresse a SecuriRentet! Számtalan őrzés-védéssel kapcsolatos szolgáltatás megtalálható náluk. Ide sorolható pl. a riasztórenderes, technikai vagyonvédelem, ami nem mindig igényel élő személyzetet. De a személyvédelemnek, területőrzésnek természetsen vannak olyan alternatívái is, ahol az őrzéskor élőerő is szükséges lehet (ilyen a portaszolgálat) . Ilyen esetekben az őrzés-védelmet a SecuriRent mindig a saját szakembereivel végzi. Nem von be alvállalkozókat a vagyonvédelem ellátásába. Lehet az egy üzlet vagy másnak az őrzése, mindenképp rutinos biztonsági céget bízzon meg a feladattal! Irodaházak őrzése is megoldható.

Élőerős őrzés és portaszolgálat biztosítása
Sorompóval gyorsabb az áthaladás!
http://www.portaltech.hu/sorompo/

A vezető gyártók – pl. DITEC, KLING, HÖRMANN – legmodernebb kaputechnikai termékeit kínáljuk, többek közt garázskapukat, fotocellás ajtókat, forgóajtókat, automata üvegajtókat, sorompókat, ipari gyorskapukat. A forgalmazáson túl a beszerelést, telepítést és a teljes körű karbantartást, szervizelést is vállaljuk, kiemelkedő szaktudású, folyamatosan képzett munkatársaink révén. Könnyűipari gyártóüzemek, szállodák, bankok, idősotthonok számára éppúgy kínálunk hatékony megoldásokat, mint a lakossági megrendelők részére.

Sorompóval gyorsabb az áthaladás!
Ipari sorompó igényes kivitelezése
http://www.sorompoforgalmazas.hu/

Biztonság és elegancia! Telepítsen ipari sorompót a telephelyére, a cége parkolójába, vagy akár a telekhatárra is. A sorompó feltűnő és diszkrét eszköz minden olyan helyre, amelyet védeni szeretnénk a betolakodók elől, vagy ahol arra van szükség, hogy megállítsa az Önhöz érkezőket. Az általunk forgalmazott sorompók magas minőségűek, sokoldalúan használhatóak, ráadásul sorompó alkatrész készletünkből is folyamatosan rendelhet. Ha tartós és biztonságos megoldásra vágyik, keressen bennünket!

Ipari sorompó igényes kivitelezése
Elektromos kapu - csillaggarazskapu.hu
http://www.csillaggarazskapu.hu/termekek/13-kertkapu-mozgatok/

Komplex szolgáltatást nyújtunk, amely kiterjed a garázskapu beépítését megelőző felmérésre, magára a telepítésre, illetve az utólagos karbantartásra is. Felkészült kollégáink szaktanácsadással is foglalkoznak. Nemcsak az elektromos kapu szerelését végezzük el, a kapukat mi magunk gyártjuk, ez garantálja a kedvező árat. A gyártás Debrecenben történik, de országos hálózatunkon keresztül szolgáltatásainkat minden nagyobb város, többek közt Budapest, Szeged, Miskolc vonzáskörzetében igénybe veheti.

Elektromos kapu - csillaggarazskapu.hu
Legyen biztonságban otthona
http://tavfelugyelet.g4s.hu/szolgaltatasaink/lakasriaszto-tavfelugyelet/

A G4S prémium távfelügyeleti szolgáltatása biztosítja Önnek, hogy betörés vagy akár betörési kísérlet esetén azonnal intézkedést von maga után. Azon kívül, hogy értesítjük a megadott személy(eke)t, járőrünk az Ön rendelkezésének megfelelően azonnal kivonulhat a házához, lakásához. Így távolból is biztonságban tudhatja otthonát. Megbízható és nemzetközileg elismert partnerként, bármilyen típusú ingatlan magas szintű védelmét megoldjuk, és egyedi igényeknek megfelelő riasztórendszerrel látjuk el. Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli riasztóról, hagyományos vagy IP alapú technikáról, távolról vezérelhető integrált eszközökről, vagy akár már kiépített önálló rendszerről: nálunk valódi szakértőkre talál. A hét bármely napjára igényelhet ingyenes helyszíni felmérést, kollégánk akár munkaidő után is felkeresheti, hogy Önnek a lehető legkényelmesebb legyen.

Legyen biztonságban otthona
Riasztó telepítés, karbantartás és javítás
http://riaszto-szereles.eu/

Cégünk biztonságtechnikai rendszerek telepítésével, karbantartásával és javításával foglalkozik Budapesten, Pest megyében de országos szinten is, vállaljuk riasztó rendszerek telepítést, beléptetőrendszer telepítést, tűzjelző karbantartást, ip és analóg kamerarendszer kiépítését, és felügyeletét, ingyenes felméréssel és árajánlattal, akár hétvégi kiépítéssel is, 0-24-es ügyelettel, és telefonos segítségnyújtással, a legmegbízhatóbb márkákkal dolgozunk, DSC, Paradox, Satel, Crow, Pyronix, Honeywell, Jablotron rendszerek teljes körű felügyelete, javítása, szervizelése.

Riasztó telepítés, karbantartás és javítás
Galambriasztóval a madarak ellen!
http://madarkontroll.hu/

A madarak által kedvelt helyeken gyakori probléma a piszokkal borított ablakpárkány, erkély és terasz. Azon felül, hogy ezek egyike sem esztétikus, a galambürülék egészségügyi kockázatot is rejt. A megbetegedések elkerülése érdekében sokat tehet egy galambriasztó rendszer kiépítésével. Madárriasztó tüskék vagy egyetlen madárháló telepítése is rengeteg jelenthet. Kínálatunkban talál elektromos madárriasztókat, illetve madármatricákat is, amelyek távol tartják a galambokat, fecskéket és verebeket.

Galambriasztóval a madarak ellen!
Honeywell CO érzékelők
http://www.honeywell-szenmonoxidjelzo.hu

A szén-monoxid (CO) egy igen veszélyes mérgező gáz, ami éghető anyagok tökéletlen égetésekor keletkezik a levegőben. A fő veszélyt a gáz felismerhetetlensége okozza, ugyanis színtelen, szagtalan, az emberi érzékszerveknek "láthatatlan". A készülékek előre jelzik, ha a levegőben káros CO mennyiség van.

Honeywell CO érzékelők
Videó rögzítők
http://gps-nyomkoveto.hu/

Autólopás könnyebb felderítésére, GPS nyomkövetők mellé kiegészítésként válasszon a legmodernebb videó rögzítők közül. Biztonságtechnikai eszközeink magas minőséget képviselnek, melyekről szakképzett munkatársaink teljes körű felvilágosítást adnak. Látogasson el weboldalunkra, vagy fáradjon be szaküzletünkbe, ahol megtekintheti az igényeinek leginkább megfelelő, kiválasztott biztonsági berendezést.

Videó rögzítők
Kutyariasztó
http://mostveged.hu/tk/104.kutyariaszto-macskariaszto/1

A Mostvéged.hu webáruházában minden olyan eszköz megtalálható, amellyel távol tarthatja a kutyákat és macskákat. Tekintse meg kínálatunkat és ne hagyja, hogy a zavaró kisállatok megzavarják a nyugalmát.

Kutyariasztó
Astal Security Technologies Kft.
http://www.astalsecurity.hu/

Cégünk, az ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES Kft., új disztribútor a magyarországi biztonságtechnikai piacon. Új piaci szereplőként célunk ügyfeleink teljes körű kiszolgálása és támogatása. Hiszünk benne, hogy a szakmai tréningek, a kivételes ügyfélkezelés, a megfelelő technikai támogatás és a gyors garanciális ügyintézés sikerre viszi telepítőinket. Széleskörű, gondosan összeállított termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy csak magas minőségű, kiváló ár-érték arányú termékek szerepeljenek benne. Termékeink között IP, analóg és AHD kamerarendszereket, tűzjelzőrendszereket, beléptetőrendszereket és riasztórendszereket, valamint kiegészítőket talál.

Astal Security Technologies Kft.
Rádiós és vezetékes riasztórendszer, kamerarendszerek
http://riasztok-kamerak.hu/radios-riasztorendszerek

Egyedi biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, melyeket a hely adottságaihoz optimalizálunk ingyenes felmérés után. Riasztórendszer, legyen az rádiós riasztó vagy vezetékes kivitelezésű, kamerarendszer, ip kamera felszerelését vállaljuk. Ezek szervizelését is elvégezzük. Leginkább a Satel gyártmányú berendezéseket ajánljuk. Beléptető rendszereket is telepítünk, hogy minden helyiségbe csak az arra jogosult juthasson be. Hívjon minket a +36-20-322-7069 számon, vagy írjon az info@riasztok-kamerak.hu email címre.

Rádiós és vezetékes riasztórendszer, kamerarendszerek
Lopás gátló motortérzár
http://valtozarak.hu/motorterzarak/

Az autók lopásának meggátlásában nyújt kiváló szerepet a motortérzár, melyet a Váltózárak.hu weboldaláról mindenki elérhet, és akár a nap 24 órájában rendelkezésre áll a kiváló szakmai csapat. Budapesten több helyen, Budaörsön és vidéken egyaránt megtalálható a cég, így mindenki számára elérhető válhat az autójának biztonsága.

Lopás gátló motortérzár
Lakás-riasztó kalkulátor
http://riaszto.hu/riaszto-kalkulator

Kalkulátorunkkal pár lépésben, percek alatt megtudhatja, mennyibe kerülne beriasztózni vagy bekamerázni lakását, vállalkozását! Ingyenes, gyors, egyszerű kalkulátor, az eredményt elküldjük e-mailben és pdf-ben is letöltheti!

Lakás-riasztó kalkulátor
Biztonsági zárbetét kulcsfelismerővel
http://biztonsagiajtok-prs.hu/zarak/hengerzarbetetek

Kulcs azonosítóval felszerelt zárak, a PRS Plusz Vagyonvédelmi Kft. kínálatában. A zárakon kívül betörésbiztos biztonsági ajtókat is kínálnak, széles választékban.

Biztonsági zárbetét kulcsfelismerővel
Videó Riasztó Kft.
http://www.videoriaszto.hu/

Riasztórendszerek és kamerák forgalmazása és kiépítése az egész országban, több éves tapasztalattal és teljes körű garanciával. Tekintse meg oldalunkat a részletekért!

Videó Riasztó Kft.
Főnix tűzvédelem
http://www.fonixtuzvedelem.hu/catalog/121

Kiváló minőségű termékek tűzvédelem ellen, a Főnix Tűzvédelmi Kft. kínálatában. Termékeiket meg lehet rendelni online.

Főnix tűzvédelem
Munkavédelmi szabályzat cégeknek és magánszemélyeknek
http://valent-tuzvedelem.hu/munkavedelmi-szabalyzat-keszites

A Valmar-Safety Munkavédelmi és Tűzvédelmi Kft. gyorsan és megbízhatóan készít munkavédelmi szabályzatokat, cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Munkavédelmi szabályzat cégeknek és magánszemélyeknek
Kártevőriasztók - X-Terminator webáruház
http://www.x-terminator.hu

Kártevőirtást, rovarcsapdákat és kártevőriasztókat kínálunk garanciával, magánszemélyeknek és vállalkozások részére egyaránt. Nekünk tényleg fontos az Ön problémája! Legyen szó egyedi megrendelésről, vagy nagy cégek, társasházak részére végzett komplex munkáról, a cél azonos, hogy Ön, mint megrendelőnk elégedett legyen és megszabadítsuk a környezetében megjelent kártevőktől.

Kártevőriasztók - X-Terminator webáruház
Riasztó, kamera telepítés
http://www.hazriaszto.hu

Riasztó rendszer, kamera rendszer telepítése Budapesten és környékén, akár hétvégén is!

Riasztó, kamera telepítés
Tűzvédelem otthon
http://valent-tuzvedelem.hu/

Tűzvédelem felsőfokon, a Valmar-Safety Munkavédelmi és Tűzvédelmi Kft. jóvoltából. A tűzvédelem mellett munkavédelemmel is foglalkoznak.

Tűzvédelem otthon
Vagyonvédelmi webáruház
http://www.vagyonvedelem.net/

A vagyonvédelem.net webáruház, fő célja, hogy a mindennapok embere is világosan, jól érthetően kommunikált, használható, komplett vagyonvédelmi csomag ajánlatokat kaphasson, akár szereld magad konstrukcióban is. Biztonsági rendszerek széles palettáját igyekszik lefedni, mint kamera rendszerek, beléptető rendszerek, riasztó rendszerek és ezek kiegészítőit.

Vagyonvédelmi webáruház
Cellucci-Sec Kft.
http://cellucci-sec.hu/

Vállalkozásunk személy és vagyonvédelemmel, rendezvénybiztosítással, távfelügyelettel, őrzéssel, távfelügyeleti rendszer kiépítésével foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásaink!

Cellucci-Sec Kft.
Ipari átalakítók
http://konverter.hu

Ipari konverterek, interfész átalakítók nagy választékban közvetlenül a disztribútortól: RS-232, RS-485, RS-422, Soros-Ethernet, Modbus, I/O eszközök, Jelerősítők, Leválasztók, Modemek, Mobilnet Routere-ek, Ipari Switchek. Viszonteladókat, rendszerintegrátorokat és végfelhasználókat is sok szeretettel várunk oldalunkon!

Ipari átalakítók
Car-Center Kft.
http://racscenter.hu/

Cégünk vagyonvédelmi rendszerek, vagyonvédelmi rácsok, biztonsági rácsok, térelválasztó rácsok, rácsrendszerek gyártásával, szerelésével, szervizelésével, forgalmazásával foglalkozik. Ismerje meg szolgáltatásunk, látogasson el oldalunkra!

Car-Center Kft.
Riasztószerelés - Global BHG System
http://www.globalbhg.hu/lakasriaszto.html

Kiváló minőségű lakásriasztó szettek széles választéka a Global BHG System jóvoltából. Vállalják a szakszerű riasztószerelést, a téves riasztások és egyéb kellemetlenségek elkerülése végett.

Riasztószerelés - Global BHG System
Alarm Wachter - Biztonságtechnika és klíma, Debrecen
http://www.alarmwachter.hu

Cégünk több mint 20 éve van jelen a biztonságtechnikai szakmában. Teljes körű megoldásokat kínálunk a riasztó, tűzjelző, beléptető rendszerek és a klímatechnika területén. A biztonsági rendszerek tervezésétől kezdve a kivitelezésen át a karbantartást és a javítást is vállaljuk. Berendezéseinket mindig az adott objektum helyi adottságainak megfelelően telepítjük. Minőségi termékeink közül mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Folyamatos szakmai felkészültséggel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére. A szolgáltatási szférán felül biztonságtechnikai termékeink megvásárolhatók webáruházunkban és debreceni bemutatótermünkben, ahol további tájékoztatást kaphatnak szolgáltatásainkról és termékeinkről. Biztonsága, kényelme és jó közérzete érdekében válassza Ön is az Alarm Wachter szolgáltatásait! Akciók, újdonságok és webáruház honlapunkon. Keressen bennünket a Facebookon is.

Alarm Wachter - Biztonságtechnika és klíma, Debrecen
Alarm Direct webáruháza
http://www.alarmdirect.hu/szolgaltatasok/riasztok/vezetekes-riaszto/

Mindenki tudja, hogy az emberek imádják komfortosabbá, szórakoztatóbbá tenni az otthonukat. Becses felszerelések, bútorok és elektronikai eszközök válnak az otthon részévé. Ezeket a kincseket féltve őrzik, mert tudják, hogy értékek egy részének simán lába kelhet. Ennek ellenére kevesen tudják, hogy a biztosítók statisztikai adatai alapján sokkal kevésbé van kitéve a betörés veszélyének az a lakás vagy ház, ahol elektronikus biztonságtechnika működik. Az otthon tárolt készpénz és műszaki cikk nagyobb biztonságban van, mivel akad bőven olyan lakás, ahol nyoma sincs a védelemnek. Biztonságosabb otthon teremtésében segít az Alarm Direct.

Alarm Direct webáruháza
Gredavill biztonságtechnika
http://gredavill.hu/

A GredaVill Ipari és Szolgáltató Kft. 2002 óta foglalkozik villamos biztonságtechnikával. A cég az ország egész terültén vállalja épületek, létesítmények felülvizsgálatát, karbantartását, különböző mérések elkészítését. Megbízható munka, rugalmasság, alacsony árak.

Gredavill biztonságtechnika
Ady System Biztonsági Rács és Fémtechnika
http://adysystem.eu/

Az Ady System 2002 óta tevékenykedik a biztonsági rács és fémtechnika területén. Tervezés, kivitelezés, betelepítés, automatizálás, szakmai tanácsadás mellett non-stop rácsszervíz szolgáltatásokat is nyújt.

Ady System Biztonsági Rács és Fémtechnika
Trióda Biztonságtechnika Kft
http://trioda.hu/?page=gyartok

5000 különböző biztonságtechnikai termék. Tevékenységünk lakásriasztók, behatolásjelzők, GSM/GPRS átjelzők, páncélszekrények, bankjegyvizsgálók, beléptetők, videó megfigyelő és jelfeldolgozó berendezések, kapuautomatizálási rendszerek, őrjárat-ellenőrző és áruvédelmi rendszerek, valamint gépjármű biztonságtechnikai eszközök, kaputelefonok, tűzjelző rendszerek, nővérhívó berendezések, ipari sorompók.

Trióda Biztonságtechnika Kft
Ingyenes nappali OKJ-s biztonságtechnikai szerelő, kezelő képzés
http://szakkozepiskola.eu/ingyenes-nappali-okj-s-biztonsagtechnikai-szerelo- ...

Olyan munkára vágysz, amivel nem csak aprópénzt keresel? Megbízható, precíz, türelmes embernek tartod magad? Válaszd biztonságtechnikai szerelő, kezelő tanfolyamunkat. Budapesti INGYENES nappali képzés – szakközépiskolai oktatás – vizsgagarancia. A részleteket oldalunkon találod meg.

Ingyenes nappali OKJ-s biztonságtechnikai szerelő, kezelő képzés
Biztonságszervező képzés ingyen, Budapesten
http://szakkozepiskola.eu/ingyenes-nappali-okj-s-biztonsagszervezo-tanfolyam/

Szeretnél felelősségteljes munkát végezni fontos munkakörben? Érdekel a biztonságtechnika? Válassza budapesti biztonságszervező INGYENES nappali képzésünket. Szakközépiskolai gyakorlatorientált képzés vizsgagaranciával.

Biztonságszervező képzés ingyen, Budapesten
Lakásriasztók és beléptető rendszerek telepítése
http://www.riaszto-kamera.hu/

Megbízható lakásriasztó rendszerek telepítését végezzük, amit az Ön által javasolt távfelügyeleti szolgáltatáshoz is bekötünk. Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk a szolgáltatásunk iránt érdeklődőknek.

Lakásriasztók és beléptető rendszerek telepítése
Dynamic Security
http://dysecom.hu

A Dynamic Security Communication Kft. olyan biztonságtechnikai rendszerek kialakítását végzi, melyek maximálisan kielégítik a felhasználói igényeket. Behatolás jelző-, beléptető-, megfigyelőrendszereket, valamint ezek integrált megoldásait kínálják a vásárlóknak.

Dynamic Security
Távőr riasztó védelem, távfelügyelet
http://tavor.hu/

A riasztó távfelügyelet folyamatos és teljes körű védelmet biztosít a nap 24 órájában lakások, irodák, üzlethelyiségek, intézmények, hétvégi házak, műszaki berendezések esetén is. Rendszereink nem csak betörést jelezhetnek, tűz, személyi támadás, gázszivárgás, hőmérséklet vagy vízszint emelkedéscsökkenés, falbontás jelzésének fogadására is képesek. A 24 órás GPS alapú járműkövetés, naprakész információ a járművek helyzetéről, kényelmes internetes felügyelet, akár 1 autóra is. Az Egészségügyi távfelügyeleti rendszer követi az idős hozzátartozók életfunkció változásait. Az idősek számára is egyszerűen használható készülékkel beszélni is tud hozzátartozójával.

Távőr riasztó védelem, távfelügyelet
Műholdas járműkövetés
http://www.eflotta.com

Járműkövető rendszerünk segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatja ki partnereit. Csökken a várakozási idő és nő a bizalom. A rendszer funkciói a következők: nyomkövetés valós időben, útvonal lejátszás, testreszabható riportok, pontok és területek rögzítése, üzemanyag-szintmérés, automatikus értesítési funkciók és szerviz modul. Amennyiben rendszerünk és szolgáltatásaink nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, elállhat a szerződéstől, mi pedig visszafizetjük a készülékek vételárát. Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni szolgáltatásainkat, látogasson el weboldalunkra!

Műholdas járműkövetés
Flottakovetes.net
http://flottakovetes.net

Saját fejlesztésű, a nap 24 órájában elérhető internetes térképszoftverünk segítségével élőben nyomon követheti gépjárműveit, illetve alkalmazottait, bárhonnan, bármikor, anélkül, hogy zavarná őket tevékenységükben. Térképünk egész Európában utcaszintű, magyar nyelven is elérhető, könnyen kezelhető, átlátható és gyors, ami nemcsak megkönnyíti munkáját, de növeli cége produktivitását is. Áttekinthető grafikonokon követheti a különböző tevékenységeket, mint pl.: üzemanyagszint változása, sebesség, motorfordulatszám, motorhőmérséklet, stb.

Flottakovetes.net
Hirdetések
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 289 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 289 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7665