Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Riasztó - wyw.hu

Szponzorált linkek
Ingyenes Képes Autó apró
http://autoapro.wyw.hu/

Ingyenes Képes Autó apróhirdető portál. Professzionális, ingyenes képes apróhirdetések, cégeknek is.

Ingyenes Képes Autó apró
Autóriasztók
http://www.autoriasztok.hu/riasztok/riasztok.htm

Autóriasztó több mint 21 féle típus, autóriasztók rablásgátló, immobiliser, központizár, xenon, váltózár, ülésfűtés, kihangosító, autóriasztók, riasztók, ...

Autóriasztók
Autóriasztó AZ-ig.
http://www.stadigabi.com/

Autóriasztó AZ-ig...Autóriasztó eladás, hagyományos és CAN-BUS-os autóriasztó, indításgátló, rablásgátló, elektromos ablak, ablakfelhúzó modul, központizár, ...

Autóriasztó AZ-ig.
Gemini Alarm
http://www.gemini-alarm.hu/

Már 145 autótípushoz használhatóak a GEMINI CAN-Bus rendszerű autóriasztói!

Gemini Alarm
Infra biztonsági kamerák
http://digitalsystems.hu/catalog/

Infra kamerák, DVR kártyák kamera rendszerek elérhető áron!

Infra biztonsági kamerák
GPS nyomkövetés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/gepjarmuvedelem/gps-nyomkovetes

A GPS nyomkövetés szolgáltatás megrendelése esetén a nap 24 órájában folyamatosan követésre és rögzítésre kerül a gépjármű mindenkori pozíciója. Köztudott, hogy a gépjárművek egy részét trélerrel lopják el, így sokszor a legkorszerűbb, egyedi autóriasztó rendszer is hatástalan. Tény, hogy a GPS nyomkövetés szolgáltatás nem tudja megakadályozni a gépjármű eltulajdonítását, viszont a pontos pozíciót minden esetben megjeleníti és tárolja, így a gépjármű ellopása esetén a központ tájékoztatást tud adni a gépjármű helyzetéről és riaszthatja a rendőrséget az autó felkutatására. A GPS nyomkövetés szolgáltatás 24 órás állandó távfelügyeleti szolgáltatással kiegészítve garanciát jelent arra, hogy valaki mindig figyelje gépkocsiját.

GPS nyomkövetés
Maruda Kft
http://maruda.hu/

A Maruda Kft. informatikai és biztonságtechnikai eszközök kereskedelmével és ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. A céget informatikus, biztonságtechnikus és villamosmérnök szakemberek alkotják.

Maruda Kft
Kozári Zoltán
http://w3.enternet.hu/kozari/

Riasztó rendszerek - kültéri, beltéri - tervezése és kivitelezése - Kamerarendszerek tervezése és kivitelezése - Kaputelefon rendszerek tervezése és kivitelezése - Beléptető rendszerek, távvezérlésű kapuk stb.

Kozári Zoltán
Zmax Üzletház
http://www.zmax.hu/

Cégünk, a magyarországi Zmax Kft. 1999-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vállalkozásként. Fő tevékenysége biztonságtechnikai és automatizálási termékek forgalmazása, nagykereskedelme. Pár év elteltével a cég saját import tevékenységbe kezdett, melynek eredményeként pozíciója megerősödött és a magyarországi biztonságtechnikai szakma meghatározó résztvevőjévé vált.

Zmax Üzletház
Őrmester Távfelügyelet
http://www.tavfelugyelet.com

Távfelügyeletet, riasztót szeretne? Vagy már meglévő vagyonvédelmi rendszereit egészítené ki? Az Őrmester több mint 20 éves tapasztalatával, magas műszaki szintű rendszereivel rendelkezésére áll. Országos koordinációs központunk munkatársai a nap 24 órájában fogadják a beérkező hívásokat, bejelentéseket, illetve felügyelik a számítógépes szolgálatvezénylési rendszert.

Őrmester Távfelügyelet
Skorpió Biztonságtechnika
http://skvagyonvedelem.addel.hu/

Célunk hogy honlapunkkal, ezzel az áruházzal és a mögöttünk álló 17 éves szakmai tapasztalattal az Ön számára tökéletest jelentő megoldást találjuk meg. Áruházunk árukészlete folyamatosan változik, havonta új akciókkal várjuk ezért kérjük látogasson meg bennünket máskor is.

Skorpió Biztonságtechnika
Tűzvédelmi szakértő
http://www.tuzvedelmiszakerto.hu/

A tűzvédelmi rendszerek tervezése komoly szakértelmet és felkészülést igénylő, felelősség teljes folyamat. A tűzvédelmi tervezés különböző területei, az építész tűzvédelmi tervezés (tűzvédelmi szakértő), a tűzjelző rendszer vagy tűzoltó rendszer tervezés, a beépített berendezések karbantartása, telepítése tűzvédelmi szakvizsga és vagy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon (OKF) való regisztráció után végezhető.

Tűzvédelmi szakértő
Elektronikai Webáruház Flexio Bt.
http://www.flexiobt.hu/

Autó- és lakásriasztók. Személyi riasztók, vezetéknélküli lakásriasztók, telefonhívós riasztók. Autóriasztó kiegészítők.

Elektronikai Webáruház Flexio Bt.
vagyon-vedelem.eu
http://vagyon-vedelem.eu/

Biztonságtechnikai rendszerek és lakásriasztó rendszerek tervezésével, kivitelezésével, szerelésével foglalkozunk.

vagyon-vedelem.eu
Mátrix security kft. riasztó telepítés, karbantartás, szervíz.
http://matrixsecurity.hu

Mátrix Security kft. Vagyonvédelmi rendszerek (riasztó, tűzjelző, kamera, beléptető) telepítés, karbantartás, szervíz Nyíregyháza és Szabolcs Szatmár Bereg megye területén.

Mátrix security kft. riasztó telepítés, karbantartás, szervíz.
Szltrend Kft. Biztonságtechnika
http://www.szoltrend.hu

Komplex Biztonságtechnikai szolgáltatások. Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnereivé váljunk megrendelőinknek.

Szltrend Kft. Biztonságtechnika
Otthonbiztonság.hu biztonságtechnikai
http://www.otthonbiztonsag.hu

Riasztó szerelés kamera szerelés kaputelefon szerelés kapunyitó szerelés Korrekt ár, díjmentes felmérés Budapesten és Pest megyében

Otthonbiztonság.hu biztonságtechnikai
Gépjárművédelem
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/gepjarmuvedelem

A gépjárművédelem alapvető célja a gépjárművel eltulajdonításának, ellopásának megakadályozása volt. Azonban napjainkra ezek a rendszerek kiegészültek további korszerű vagyonvédelmi és biztonságtechnikai rendszerekkel, melyek további szolgáltatásokat kínálnak. Köztudott, hogy a gyárilag beépített autóriasztó szinte hatástalan az autó védelmére, hiszen egy idő után a tolvajok kiismerik annak működését és semmi sem szab gátat a gépkocsi eltulajdonításának. Ezért mindenképp célszerű a gépjárműbe szerelt gyári riasztót egyedi, biztonságos autóriasztóval is kiegészíteni. Továbbá a gépjárművédelem szempontjából hasznos szolgáltatás lehet a gépjármű távfelügyeleti szolgáltatás, melynek során a nap 24 órájában GPS rendszer segítségével folyamatosan nyomon van követve a gépjármű mindenkori pozíciója.

Gépjárművédelem
Beléptető rendszer telepítés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/belepteto-rendszer

A beléptető rendszer egy olyan biztonságtechnikai rendszer, melynek fő célja, hogy szabályozza az egy adott területre való belépés rendjét. Ez a terület lehet zárt helység, mint például egy épület, vagy épületen belüli irodák, csarnokok, de lehet nyílt terült is, mint például egy parkolóház, vagy egy forgalom elől elzárt terület. A beléptető rendszer azon felül. hogy szabályozza a belépés rendjét arra is képes, hogy a belépésre jogosultak mozgását is tárolja. Így a rendszerből kinyerhető, hogy ki mikor hova lépett be és ott mennyi ideig tartózkodott. Ennél a funkciónál fogva a beléptető rendszer tökéletesen alkalmas a munkaidő nyilvántartására is.

Beléptető rendszer telepítés
Biztonsági kamera
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/kamera-rendszer/biztonsagi-kamera

A különféle biztonsági kamera típusok rendszerint különböző célok elérésének érdekében kerülnek telepítésre, de alapvetően elmondható, hogy telepítésük fő célja szinte minden esetben a vagyonvédelemhez kapcsolódik. Biztonsági kamera típusokat akár magánszemélyek, akár cégek, akár intézmények, valamint önkormányzatok is telepíthetnek. Ugyan ennyire változó a kiépített biztonsági kamera rendszer mérete, mely állhat egy vagy két kamerából, amivel csak egy kisebb üzlethelyiséget figyelünk meg, de a megfigyelendő létesítmények között lehetnek nagyobb üzemek, gyárak, melyek akár több tíz, vagy több száz kamerát is használhatnak. Fontos megemlíteni a közterületen használt biztonsági kamera típusokat, melyeket a lopások, rongálások és a bűncselekmények megelőzésének és visszaszorításának a céljából telepítenek térfigyelés céljára.

Biztonsági kamera
Mozgásérzékelő
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/riasztorendszerek/mozgaserzekelo

A mozgásérzékelő eszközöknek alapvetően két típusuk létezik. Egyik a beltéri, a másik pedig a kültéri mozgásérzékelő. A beltéri mozgásérzékelő a belső térben mozgó emberről visszaverődő sugarakat érzékeli. Ennél a tulajdonságánál fogva a mozgásérzékelőket előszeretettel alkalmazzák riasztórendszerek részeként. Az infravörös elven működő mozgásérzékelők a test által kisugárzott hőt érzékelik, így képesek arra, hogy egy zárt térben felismerjék, ha egy ember bent tartózkodik. Ezeknek az eszközöknek az a hátrányuk, hogy működésüket befolyásolhatja a huzat által megváltozott levegő hőmérséklet, illetve a radiátorok, fűtőtestek által keringtetett meleg levegő terjedése.

Mozgásérzékelő
Lakásriasztó telepítés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/riasztorendszerek/lakasriaszto

A lakásriasztó egy olyan biztonságtechnikai, illetve vagyonvédelmi rendszer mely alapvetően lakások védelmére kerül kialakításra. Ahogy nincs két egyforma lakás, úgy nincs két egyforma lakásriasztó rendszer sem. Minden esetben az adott lakáshoz és védelem igényéhez megfelelő rendszert kell összeállítani. A lakásriasztó rendszer elemeit alkotják a különféle mozgásérzékelők, a nyitásérzékelők, további érzékelők, valamint a riasztóközpont. Fontos megemlíteni, hogy a lakásriasztó rendszert minden esetben érdemel napi 24 órás távfelügyeleti szolgáltatással is kiegészíteni. Továbbá a lakásriasztó rendszer kialakításakor figyelembe kell venni, hogy az adott lakás hányadik emeleten található, mert földszinti lakások esetén fontos, hogy az ablakok megbízható mechanikai védelméről is gondoskodjunk.

Lakásriasztó telepítés
Riasztórendszerek
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/riasztorendszerek

A riasztórendszerek a biztonságtechnikai, illetve a vagyonvédelmi rendszerek közé tartoznak és fő feladatuk egy adott épület védelme és az oda történő illetéktelen behatolás jelzése. Fontos megemlíteni, hogy maguk a riasztórendszerek nem képesek arra, hogy megakadályozzák a betörést csupán a betörés tényét tudják megállapítani és a károkozás mértékét tudják csökkenteni. Azonban valamilyen szinten az elrettentésre is alkalmasak, mert ha a betörő látja, hogy egy adott lakás, vagy épület riasztórendszeres védelem alatt áll, akkor inkább másik célpontot keres magának. Minden esetben olyan biztonságtechnikai szolgáltatótól érdemes megrendelni a riasztórendszer telepítését, akik biztosítani tudják a távfelügyeleti szolgáltatást is.

Riasztórendszerek
Távfelügyelet országosan
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/tavfelugyelet

A távfelügyelet szolgáltatás hiányában a legkorszerűbb vagyonvédelmi rendszer sem teljes értékű, hiszen gyakorta megesik, hogy senki sem figyel oda egy épület riasztójának jelzésére. Ezt a betörők is tudják, így számukra ez nem jelent visszatartó erőt. Távfelügyelet szolgáltatás esetén azonban a riasztó által küldött jelzés a távfelügyeleti központba érkezik, ahol a diszpécser kollégák napi 24 órában folyamatosan rendelkezésre állnak. Így bármikor, a nap bármely szakában, illetve hétvégén és ünnepnapokon is képesek haladéktalanul intézkedni. Érdemes kiegészíteni a távfelügyeleti szolgáltatást kivonuló szolgáltatással is, mert ez esetben a élőerős járőrszolgálat érkezik ki a riasztási jelzésre és kezdi meg az intézkedést, a betörő feltartóztatását és a rendőrség értesítését.

Távfelügyelet országosan
Tűzjelző
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/tuzjelzo

A mai korszerű tűzjelző rendszerek kifejlődésében komoly szerepet játszott az elektronika rohamos fejlődése. A tűzjelző rendszerek telepítését törvényi előírások szabályozzák. Ezeket a szabályokat az épületek kivitelezőinek követniük kell, továbbá egyes esetekben a hatóság külön, kiemelten fontos helyekre is elrendelheti a tűzjelző telepítésének szükségességét. Azonban mindez tűzjelző rendszer esetén fontos, hogy már a tűz keletkezésének korai szakaszában érzékeljen és továbbítsa a jelzését, továbbá haladéktalanul kezdje meg a tűz továbbterjedésének gátlására szolgáló rendszerek bekapcsolását, illetve lehetőség esetén a tűz oltására, szakaszolására is jelet adhat.

Tűzjelző
Kamera rendszer
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/kamera-rendszer

A kamera rendszer és a videó megfigyelés olyan biztonságtechnikai, illetve vagyonvédelmi rendszer, mely a képalkotásnál fogva egy adott területe megfigyelésére és az ott történt események elemzésére, valamint a képek, illetve adott esetben a hangok rögzítésére alkalmas. Fontos, hogy minden egyes megfigyelési feladatra a legalkalmasabb megfigyelő kamera rendszer alkalmazzuk, illetve az is fontos, hogy a kamrák által továbbított képek folyamatosan és szakértők által legyenek figyelve, elemezve. Továbbá fontos azt is megemlíteni, hogy a kamera rendszer csupán az események megfigyelésére, rögzítésére és utólagos elemzésre, kiértékelésre alkalmas, azonban a bűncselekmények elkövetésének megakadályozására nem alkalmas.

Kamera rendszer
Multi Alarm vagyonvédelem
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu

A Multi Alarm Zrt. piacvezető szolgáltató a vagyonvédelem és a biztonságtechnika terültén. A cég tevékenységét 20 éve végzi és országos lefedettséggel, valamint számos ügyfélszolgálattal és képviselettel rendelkezik az országban. Szolgáltatásaik közé tartozik a különféle riasztórendszerek tervezése, telepítés, karbantartása, valamint 24 órás távfelügyelete, valamit a különféle gépjárművédelmi eszközök telepítése, továbbá a beléptető rendszerek és a tűzvédelmi rendszerek telepítése és felügyelete.

Multi Alarm vagyonvédelem
Securatik Bt
http://www.securatik.hu

Elektronikus vagyonvédelmi eszközök, behatolásjelzők, tűzjelzők, beléptető rendszerek, videos megfigyelő rendszerek telepítése ill. karbantartása

Securatik Bt
MetroMan
http://www.metroman.hu/

MetroMan - Autóriasztó , központi zár , ablakemelő , tolatóradar ...

MetroMan
Autóriasztó Tempomat
http://riasztos.hu/

Autóriasztó Tempomat Indításgátló Központizár Ablakemelő...

Autóriasztó Tempomat
C+G Automatika Kft
http://www.caesaralarm.hu/

C+G Automatika Kft. Autóriasztó, indításgátló, rablásgátló, központizár, elektromos ablakemelő, váltózár. Beszerelés, gyártás, kis- és nagykereskedelem.

C+G Automatika Kft
COBRA autóriasztók és modulok
http://www.ablakemelo.hu/autoriaszto.php

A kínálat bőséges, jobbnál jobb autórisztók várják az autósokat, a Puskás BT. is többféle autóriasztó gyártó cég termékét forgalmazza és szereli beszerelő műhelyében: AUTOWATCH, SPAL, LASERLINE, GEMINI, META, ENFORCER, COBRA, SELCA, NAVSKY NOVA GPS autóriasztók és kiegészítőik.

COBRA autóriasztók és modulok
M552 vezeték nélküli mozgásérzékelő
http://www.d-audio.hu/product_427/product_info.html

D-audio internetes áruház AM552 vezeték nélküli mozgásérzékelő [AM552] - AM552 vezeték nélküli mozgásérzékelő infravörös érzékelő az AM500 vezeték nélküli ...

M552 vezeték nélküli mozgásérzékelő
ROBITEL Internetáruház
http://www.robitel.hu/

Videomegfigyelő illetve rögzítő telepítése . Vezetéknélküli videokaputelefon bővítés a régi kaputelefonokra ...

ROBITEL Internetáruház
Axis IP kamera, térfigyelő kamera - HD minőség, kedvező ár
http://ipkamerarendszer.hu/

Videós távfelügyelet egy IPkamerával már 52,000 forinttól! Az Axis kamerák segítségével Ön bármikor és bárhonnan megtekintheti térfigyelő kameráinak élőképét, valamint a már felvett videókat is visszanézheti. A rendszer modulokból épül fel, így a kezdeti 1-2 IPkamerás rendszer könnyen tovább bővíthető akár 100 térfigyelő kamerás rendszerré is.

Axis IP kamera, térfigyelő kamera - HD minőség, kedvező ár
Medgyes Security
http://www.medgyessecurity.hu/

Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi őrző-védő tevékenység.

Medgyes Security
Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
http://www.bdsecurity.hu/?q=webpage/objektumorzes

Az objektumőrzés és a vagyonőrzés területein kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Elsődleges szempontnak a megelőzést tartjuk, így a munka megkezdésekor egy vagyonvédelmi átvilágítással kezdünk, melynek során felmérjük a terület legfőbb behatolási pontjait, és a biztonság szempontjából kockázatot jelentő tényezőket.

Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
Tűzvédelem és munkavédelem
http://www.munkabiztonsaglap.hu

Tisztában van Ön cége munkavédelemmel és tűzvédelemmel kapcsolatos kötelezettségeivel? Rendelkeznek érvényes tűzvédelmi szabályzattal? Ha nem akkor mi szívesen segítünk eligazodni a jogszabályok között. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége van: munkavédelem és tűzvédelem témában tanácsra, kockázatértékelés elvégzésére vagy tűzvédelmi szabályzat elkészítésére. Helyszíni munkavédelmi oktatás keretében dolgozói is megfelelő képzésben részesülnek. Hívjon bizalommal!

Tűzvédelem és munkavédelem
Gépjármű védelem árlista
http://www.procinema.hu/default.asp?opentype=focsoport&fokategoriaid=302

Gépjárművének kényelmi, biztonsági, multimédiás eszközökkel való felszerelése ( pl.: autóriasztó, GPS-riasztó, indításgátló, rejtett kapcsoló, pager-távjelző, navigáció, központizár, elektromos ablakemelő, telefon kihangosító, sebváltózár, kormányzár...

Gépjármű védelem árlista
MABISZ listás Riasztók
http://www.duett.hu/ria.html

MABISZ listás, ugrókódos riasztó. Alapkiépítésben fény és hangjelzést ad az összes ajtó, csomag - motortér nyitására. Tartozéka az ultrahang és az akkumulátoros sziréna. Bekapcsolt állapotban blokkolja az önindítót. Vezérli a meglévő központi zárat, kiegészítő modulokat (radar, pager, ablakemelő stb...), ajánlott kiépítése a rablásgátlás.

MABISZ listás Riasztók
Ingyenes Képes Autó apró
http://autoapro.wyw.hu/

Ingyenes Képes Autó apróhirdető portál. Professzionális, ingyenes képes apróhirdetések, cégeknek is.

Ingyenes Képes Autó apró
Autóriasztók
http://www.autoriasztok.hu/riasztok/riasztok.htm

Autóriasztó több mint 21 féle típus, autóriasztók rablásgátló, immobiliser, központizár, xenon, váltózár, ülésfűtés, kihangosító, autóriasztók, riasztók, ...

Autóriasztók
Autóriasztó AZ-ig.
http://www.stadigabi.com/

Autóriasztó AZ-ig...Autóriasztó eladás, hagyományos és CAN-BUS-os autóriasztó, indításgátló, rablásgátló, elektromos ablak, ablakfelhúzó modul, központizár, ...

Autóriasztó AZ-ig.
Gemini Alarm
http://www.gemini-alarm.hu/

Már 145 autótípushoz használhatóak a GEMINI CAN-Bus rendszerű autóriasztói!

Gemini Alarm
Infra biztonsági kamerák
http://digitalsystems.hu/catalog/

Infra kamerák, DVR kártyák kamera rendszerek elérhető áron!

Infra biztonsági kamerák
GPS nyomkövetés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/gepjarmuvedelem/gps-nyomkovetes

A GPS nyomkövetés szolgáltatás megrendelése esetén a nap 24 órájában folyamatosan követésre és rögzítésre kerül a gépjármű mindenkori pozíciója. Köztudott, hogy a gépjárművek egy részét trélerrel lopják el, így sokszor a legkorszerűbb, egyedi autóriasztó rendszer is hatástalan. Tény, hogy a GPS nyomkövetés szolgáltatás nem tudja megakadályozni a gépjármű eltulajdonítását, viszont a pontos pozíciót minden esetben megjeleníti és tárolja, így a gépjármű ellopása esetén a központ tájékoztatást tud adni a gépjármű helyzetéről és riaszthatja a rendőrséget az autó felkutatására. A GPS nyomkövetés szolgáltatás 24 órás állandó távfelügyeleti szolgáltatással kiegészítve garanciát jelent arra, hogy valaki mindig figyelje gépkocsiját.

GPS nyomkövetés
Maruda Kft
http://maruda.hu/

A Maruda Kft. informatikai és biztonságtechnikai eszközök kereskedelmével és ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. A céget informatikus, biztonságtechnikus és villamosmérnök szakemberek alkotják.

Maruda Kft
Kozári Zoltán
http://w3.enternet.hu/kozari/

Riasztó rendszerek - kültéri, beltéri - tervezése és kivitelezése - Kamerarendszerek tervezése és kivitelezése - Kaputelefon rendszerek tervezése és kivitelezése - Beléptető rendszerek, távvezérlésű kapuk stb.

Kozári Zoltán
Zmax Üzletház
http://www.zmax.hu/

Cégünk, a magyarországi Zmax Kft. 1999-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vállalkozásként. Fő tevékenysége biztonságtechnikai és automatizálási termékek forgalmazása, nagykereskedelme. Pár év elteltével a cég saját import tevékenységbe kezdett, melynek eredményeként pozíciója megerősödött és a magyarországi biztonságtechnikai szakma meghatározó résztvevőjévé vált.

Zmax Üzletház
Őrmester Távfelügyelet
http://www.tavfelugyelet.com

Távfelügyeletet, riasztót szeretne? Vagy már meglévő vagyonvédelmi rendszereit egészítené ki? Az Őrmester több mint 20 éves tapasztalatával, magas műszaki szintű rendszereivel rendelkezésére áll. Országos koordinációs központunk munkatársai a nap 24 órájában fogadják a beérkező hívásokat, bejelentéseket, illetve felügyelik a számítógépes szolgálatvezénylési rendszert.

Őrmester Távfelügyelet
Skorpió Biztonságtechnika
http://skvagyonvedelem.addel.hu/

Célunk hogy honlapunkkal, ezzel az áruházzal és a mögöttünk álló 17 éves szakmai tapasztalattal az Ön számára tökéletest jelentő megoldást találjuk meg. Áruházunk árukészlete folyamatosan változik, havonta új akciókkal várjuk ezért kérjük látogasson meg bennünket máskor is.

Skorpió Biztonságtechnika
Tűzvédelmi szakértő
http://www.tuzvedelmiszakerto.hu/

A tűzvédelmi rendszerek tervezése komoly szakértelmet és felkészülést igénylő, felelősség teljes folyamat. A tűzvédelmi tervezés különböző területei, az építész tűzvédelmi tervezés (tűzvédelmi szakértő), a tűzjelző rendszer vagy tűzoltó rendszer tervezés, a beépített berendezések karbantartása, telepítése tűzvédelmi szakvizsga és vagy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon (OKF) való regisztráció után végezhető.

Tűzvédelmi szakértő
Elektronikai Webáruház Flexio Bt.
http://www.flexiobt.hu/

Autó- és lakásriasztók. Személyi riasztók, vezetéknélküli lakásriasztók, telefonhívós riasztók. Autóriasztó kiegészítők.

Elektronikai Webáruház Flexio Bt.
vagyon-vedelem.eu
http://vagyon-vedelem.eu/

Biztonságtechnikai rendszerek és lakásriasztó rendszerek tervezésével, kivitelezésével, szerelésével foglalkozunk.

vagyon-vedelem.eu
Mátrix security kft. riasztó telepítés, karbantartás, szervíz.
http://matrixsecurity.hu

Mátrix Security kft. Vagyonvédelmi rendszerek (riasztó, tűzjelző, kamera, beléptető) telepítés, karbantartás, szervíz Nyíregyháza és Szabolcs Szatmár Bereg megye területén.

Mátrix security kft. riasztó telepítés, karbantartás, szervíz.
Szltrend Kft. Biztonságtechnika
http://www.szoltrend.hu

Komplex Biztonságtechnikai szolgáltatások. Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnereivé váljunk megrendelőinknek.

Szltrend Kft. Biztonságtechnika
Otthonbiztonság.hu biztonságtechnikai
http://www.otthonbiztonsag.hu

Riasztó szerelés kamera szerelés kaputelefon szerelés kapunyitó szerelés Korrekt ár, díjmentes felmérés Budapesten és Pest megyében

Otthonbiztonság.hu biztonságtechnikai
Gépjárművédelem
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/gepjarmuvedelem

A gépjárművédelem alapvető célja a gépjárművel eltulajdonításának, ellopásának megakadályozása volt. Azonban napjainkra ezek a rendszerek kiegészültek további korszerű vagyonvédelmi és biztonságtechnikai rendszerekkel, melyek további szolgáltatásokat kínálnak. Köztudott, hogy a gyárilag beépített autóriasztó szinte hatástalan az autó védelmére, hiszen egy idő után a tolvajok kiismerik annak működését és semmi sem szab gátat a gépkocsi eltulajdonításának. Ezért mindenképp célszerű a gépjárműbe szerelt gyári riasztót egyedi, biztonságos autóriasztóval is kiegészíteni. Továbbá a gépjárművédelem szempontjából hasznos szolgáltatás lehet a gépjármű távfelügyeleti szolgáltatás, melynek során a nap 24 órájában GPS rendszer segítségével folyamatosan nyomon van követve a gépjármű mindenkori pozíciója.

Gépjárművédelem
Beléptető rendszer telepítés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/belepteto-rendszer

A beléptető rendszer egy olyan biztonságtechnikai rendszer, melynek fő célja, hogy szabályozza az egy adott területre való belépés rendjét. Ez a terület lehet zárt helység, mint például egy épület, vagy épületen belüli irodák, csarnokok, de lehet nyílt terült is, mint például egy parkolóház, vagy egy forgalom elől elzárt terület. A beléptető rendszer azon felül. hogy szabályozza a belépés rendjét arra is képes, hogy a belépésre jogosultak mozgását is tárolja. Így a rendszerből kinyerhető, hogy ki mikor hova lépett be és ott mennyi ideig tartózkodott. Ennél a funkciónál fogva a beléptető rendszer tökéletesen alkalmas a munkaidő nyilvántartására is.

Beléptető rendszer telepítés
Biztonsági kamera
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/kamera-rendszer/biztonsagi-kamera

A különféle biztonsági kamera típusok rendszerint különböző célok elérésének érdekében kerülnek telepítésre, de alapvetően elmondható, hogy telepítésük fő célja szinte minden esetben a vagyonvédelemhez kapcsolódik. Biztonsági kamera típusokat akár magánszemélyek, akár cégek, akár intézmények, valamint önkormányzatok is telepíthetnek. Ugyan ennyire változó a kiépített biztonsági kamera rendszer mérete, mely állhat egy vagy két kamerából, amivel csak egy kisebb üzlethelyiséget figyelünk meg, de a megfigyelendő létesítmények között lehetnek nagyobb üzemek, gyárak, melyek akár több tíz, vagy több száz kamerát is használhatnak. Fontos megemlíteni a közterületen használt biztonsági kamera típusokat, melyeket a lopások, rongálások és a bűncselekmények megelőzésének és visszaszorításának a céljából telepítenek térfigyelés céljára.

Biztonsági kamera
Mozgásérzékelő
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/riasztorendszerek/mozgaserzekelo

A mozgásérzékelő eszközöknek alapvetően két típusuk létezik. Egyik a beltéri, a másik pedig a kültéri mozgásérzékelő. A beltéri mozgásérzékelő a belső térben mozgó emberről visszaverődő sugarakat érzékeli. Ennél a tulajdonságánál fogva a mozgásérzékelőket előszeretettel alkalmazzák riasztórendszerek részeként. Az infravörös elven működő mozgásérzékelők a test által kisugárzott hőt érzékelik, így képesek arra, hogy egy zárt térben felismerjék, ha egy ember bent tartózkodik. Ezeknek az eszközöknek az a hátrányuk, hogy működésüket befolyásolhatja a huzat által megváltozott levegő hőmérséklet, illetve a radiátorok, fűtőtestek által keringtetett meleg levegő terjedése.

Mozgásérzékelő
Lakásriasztó telepítés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/riasztorendszerek/lakasriaszto

A lakásriasztó egy olyan biztonságtechnikai, illetve vagyonvédelmi rendszer mely alapvetően lakások védelmére kerül kialakításra. Ahogy nincs két egyforma lakás, úgy nincs két egyforma lakásriasztó rendszer sem. Minden esetben az adott lakáshoz és védelem igényéhez megfelelő rendszert kell összeállítani. A lakásriasztó rendszer elemeit alkotják a különféle mozgásérzékelők, a nyitásérzékelők, további érzékelők, valamint a riasztóközpont. Fontos megemlíteni, hogy a lakásriasztó rendszert minden esetben érdemel napi 24 órás távfelügyeleti szolgáltatással is kiegészíteni. Továbbá a lakásriasztó rendszer kialakításakor figyelembe kell venni, hogy az adott lakás hányadik emeleten található, mert földszinti lakások esetén fontos, hogy az ablakok megbízható mechanikai védelméről is gondoskodjunk.

Lakásriasztó telepítés
Riasztórendszerek
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/riasztorendszerek

A riasztórendszerek a biztonságtechnikai, illetve a vagyonvédelmi rendszerek közé tartoznak és fő feladatuk egy adott épület védelme és az oda történő illetéktelen behatolás jelzése. Fontos megemlíteni, hogy maguk a riasztórendszerek nem képesek arra, hogy megakadályozzák a betörést csupán a betörés tényét tudják megállapítani és a károkozás mértékét tudják csökkenteni. Azonban valamilyen szinten az elrettentésre is alkalmasak, mert ha a betörő látja, hogy egy adott lakás, vagy épület riasztórendszeres védelem alatt áll, akkor inkább másik célpontot keres magának. Minden esetben olyan biztonságtechnikai szolgáltatótól érdemes megrendelni a riasztórendszer telepítését, akik biztosítani tudják a távfelügyeleti szolgáltatást is.

Riasztórendszerek
Távfelügyelet országosan
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/tavfelugyelet

A távfelügyelet szolgáltatás hiányában a legkorszerűbb vagyonvédelmi rendszer sem teljes értékű, hiszen gyakorta megesik, hogy senki sem figyel oda egy épület riasztójának jelzésére. Ezt a betörők is tudják, így számukra ez nem jelent visszatartó erőt. Távfelügyelet szolgáltatás esetén azonban a riasztó által küldött jelzés a távfelügyeleti központba érkezik, ahol a diszpécser kollégák napi 24 órában folyamatosan rendelkezésre állnak. Így bármikor, a nap bármely szakában, illetve hétvégén és ünnepnapokon is képesek haladéktalanul intézkedni. Érdemes kiegészíteni a távfelügyeleti szolgáltatást kivonuló szolgáltatással is, mert ez esetben a élőerős járőrszolgálat érkezik ki a riasztási jelzésre és kezdi meg az intézkedést, a betörő feltartóztatását és a rendőrség értesítését.

Távfelügyelet országosan
Tűzjelző
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/tuzjelzo

A mai korszerű tűzjelző rendszerek kifejlődésében komoly szerepet játszott az elektronika rohamos fejlődése. A tűzjelző rendszerek telepítését törvényi előírások szabályozzák. Ezeket a szabályokat az épületek kivitelezőinek követniük kell, továbbá egyes esetekben a hatóság külön, kiemelten fontos helyekre is elrendelheti a tűzjelző telepítésének szükségességét. Azonban mindez tűzjelző rendszer esetén fontos, hogy már a tűz keletkezésének korai szakaszában érzékeljen és továbbítsa a jelzését, továbbá haladéktalanul kezdje meg a tűz továbbterjedésének gátlására szolgáló rendszerek bekapcsolását, illetve lehetőség esetén a tűz oltására, szakaszolására is jelet adhat.

Tűzjelző
Kamera rendszer
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/kamera-rendszer

A kamera rendszer és a videó megfigyelés olyan biztonságtechnikai, illetve vagyonvédelmi rendszer, mely a képalkotásnál fogva egy adott területe megfigyelésére és az ott történt események elemzésére, valamint a képek, illetve adott esetben a hangok rögzítésére alkalmas. Fontos, hogy minden egyes megfigyelési feladatra a legalkalmasabb megfigyelő kamera rendszer alkalmazzuk, illetve az is fontos, hogy a kamrák által továbbított képek folyamatosan és szakértők által legyenek figyelve, elemezve. Továbbá fontos azt is megemlíteni, hogy a kamera rendszer csupán az események megfigyelésére, rögzítésére és utólagos elemzésre, kiértékelésre alkalmas, azonban a bűncselekmények elkövetésének megakadályozására nem alkalmas.

Kamera rendszer
Multi Alarm vagyonvédelem
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu

A Multi Alarm Zrt. piacvezető szolgáltató a vagyonvédelem és a biztonságtechnika terültén. A cég tevékenységét 20 éve végzi és országos lefedettséggel, valamint számos ügyfélszolgálattal és képviselettel rendelkezik az országban. Szolgáltatásaik közé tartozik a különféle riasztórendszerek tervezése, telepítés, karbantartása, valamint 24 órás távfelügyelete, valamit a különféle gépjárművédelmi eszközök telepítése, továbbá a beléptető rendszerek és a tűzvédelmi rendszerek telepítése és felügyelete.

Multi Alarm vagyonvédelem
Securatik Bt
http://www.securatik.hu

Elektronikus vagyonvédelmi eszközök, behatolásjelzők, tűzjelzők, beléptető rendszerek, videos megfigyelő rendszerek telepítése ill. karbantartása

Securatik Bt
MetroMan
http://www.metroman.hu/

MetroMan - Autóriasztó , központi zár , ablakemelő , tolatóradar ...

MetroMan
Autóriasztó Tempomat
http://riasztos.hu/

Autóriasztó Tempomat Indításgátló Központizár Ablakemelő...

Autóriasztó Tempomat
C+G Automatika Kft
http://www.caesaralarm.hu/

C+G Automatika Kft. Autóriasztó, indításgátló, rablásgátló, központizár, elektromos ablakemelő, váltózár. Beszerelés, gyártás, kis- és nagykereskedelem.

C+G Automatika Kft
COBRA autóriasztók és modulok
http://www.ablakemelo.hu/autoriaszto.php

A kínálat bőséges, jobbnál jobb autórisztók várják az autósokat, a Puskás BT. is többféle autóriasztó gyártó cég termékét forgalmazza és szereli beszerelő műhelyében: AUTOWATCH, SPAL, LASERLINE, GEMINI, META, ENFORCER, COBRA, SELCA, NAVSKY NOVA GPS autóriasztók és kiegészítőik.

COBRA autóriasztók és modulok
M552 vezeték nélküli mozgásérzékelő
http://www.d-audio.hu/product_427/product_info.html

D-audio internetes áruház AM552 vezeték nélküli mozgásérzékelő [AM552] - AM552 vezeték nélküli mozgásérzékelő infravörös érzékelő az AM500 vezeték nélküli ...

M552 vezeték nélküli mozgásérzékelő
ROBITEL Internetáruház
http://www.robitel.hu/

Videomegfigyelő illetve rögzítő telepítése . Vezetéknélküli videokaputelefon bővítés a régi kaputelefonokra ...

ROBITEL Internetáruház
Axis IP kamera, térfigyelő kamera - HD minőség, kedvező ár
http://ipkamerarendszer.hu/

Videós távfelügyelet egy IPkamerával már 52,000 forinttól! Az Axis kamerák segítségével Ön bármikor és bárhonnan megtekintheti térfigyelő kameráinak élőképét, valamint a már felvett videókat is visszanézheti. A rendszer modulokból épül fel, így a kezdeti 1-2 IPkamerás rendszer könnyen tovább bővíthető akár 100 térfigyelő kamerás rendszerré is.

Axis IP kamera, térfigyelő kamera - HD minőség, kedvező ár
Medgyes Security
http://www.medgyessecurity.hu/

Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi őrző-védő tevékenység.

Medgyes Security
Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
http://www.bdsecurity.hu/?q=webpage/objektumorzes

Az objektumőrzés és a vagyonőrzés területein kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Elsődleges szempontnak a megelőzést tartjuk, így a munka megkezdésekor egy vagyonvédelmi átvilágítással kezdünk, melynek során felmérjük a terület legfőbb behatolási pontjait, és a biztonság szempontjából kockázatot jelentő tényezőket.

Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
Tűzvédelem és munkavédelem
http://www.munkabiztonsaglap.hu

Tisztában van Ön cége munkavédelemmel és tűzvédelemmel kapcsolatos kötelezettségeivel? Rendelkeznek érvényes tűzvédelmi szabályzattal? Ha nem akkor mi szívesen segítünk eligazodni a jogszabályok között. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége van: munkavédelem és tűzvédelem témában tanácsra, kockázatértékelés elvégzésére vagy tűzvédelmi szabályzat elkészítésére. Helyszíni munkavédelmi oktatás keretében dolgozói is megfelelő képzésben részesülnek. Hívjon bizalommal!

Tűzvédelem és munkavédelem
Gépjármű védelem árlista
http://www.procinema.hu/default.asp?opentype=focsoport&fokategoriaid=302

Gépjárművének kényelmi, biztonsági, multimédiás eszközökkel való felszerelése ( pl.: autóriasztó, GPS-riasztó, indításgátló, rejtett kapcsoló, pager-távjelző, navigáció, központizár, elektromos ablakemelő, telefon kihangosító, sebváltózár, kormányzár...

Gépjármű védelem árlista
MABISZ listás Riasztók
http://www.duett.hu/ria.html

MABISZ listás, ugrókódos riasztó. Alapkiépítésben fény és hangjelzést ad az összes ajtó, csomag - motortér nyitására. Tartozéka az ultrahang és az akkumulátoros sziréna. Bekapcsolt állapotban blokkolja az önindítót. Vezérli a meglévő központi zárat, kiegészítő modulokat (radar, pager, ablakemelő stb...), ajánlott kiépítése a rablásgátlás.

MABISZ listás Riasztók
Hirdetések
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 289 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 289 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7665