Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Riasztó - wyw.hu

Szponzorált linkek
Autóriasztók
http://www.autoriasztok.hu/riasztok/riasztok.htm

Autóriasztó több mint 21 féle típus, autóriasztók rablásgátló, immobiliser, központizár, xenon, váltózár, ülésfűtés, kihangosító, autóriasztók, riasztók, ...

Autóriasztók
Autóriasztó AZ-ig.
http://www.stadigabi.com/

Autóriasztó AZ-ig...Autóriasztó eladás, hagyományos és CAN-BUS-os autóriasztó, indításgátló, rablásgátló, elektromos ablak, ablakfelhúzó modul, központizár, ...

Autóriasztó AZ-ig.
GPS nyomkövetés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/gepjarmuvedelem/gps-nyomkovetes

A GPS nyomkövetés szolgáltatás megrendelése esetén a nap 24 órájában folyamatosan követésre és rögzítésre kerül a gépjármű mindenkori pozíciója. Köztudott, hogy a gépjárművek egy részét trélerrel lopják el, így sokszor a legkorszerűbb, egyedi autóriasztó rendszer is hatástalan. Tény, hogy a GPS nyomkövetés szolgáltatás nem tudja megakadályozni a gépjármű eltulajdonítását, viszont a pontos pozíciót minden esetben megjeleníti és tárolja, így a gépjármű ellopása esetén a központ tájékoztatást tud adni a gépjármű helyzetéről és riaszthatja a rendőrséget az autó felkutatására. A GPS nyomkövetés szolgáltatás 24 órás állandó távfelügyeleti szolgáltatással kiegészítve garanciát jelent arra, hogy valaki mindig figyelje gépkocsiját.

GPS nyomkövetés
Kozári Zoltán
http://w3.enternet.hu/kozari/

Riasztó rendszerek - kültéri, beltéri - tervezése és kivitelezése - Kamerarendszerek tervezése és kivitelezése - Kaputelefon rendszerek tervezése és kivitelezése - Beléptető rendszerek, távvezérlésű kapuk stb.

Kozári Zoltán
Zmax Üzletház
http://www.zmax.hu/

Cégünk, a magyarországi Zmax Kft. 1999-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vállalkozásként. Fő tevékenysége biztonságtechnikai és automatizálási termékek forgalmazása, nagykereskedelme. Pár év elteltével a cég saját import tevékenységbe kezdett, melynek eredményeként pozíciója megerősödött és a magyarországi biztonságtechnikai szakma meghatározó résztvevőjévé vált.

Zmax Üzletház
Őrmester Távfelügyelet
http://www.tavfelugyelet.com

Távfelügyeletet, riasztót szeretne? Vagy már meglévő vagyonvédelmi rendszereit egészítené ki? Az Őrmester több mint 20 éves tapasztalatával, magas műszaki szintű rendszereivel rendelkezésére áll. Országos koordinációs központunk munkatársai a nap 24 órájában fogadják a beérkező hívásokat, bejelentéseket, illetve felügyelik a számítógépes szolgálatvezénylési rendszert.

Őrmester Távfelügyelet
Tűzvédelmi szakértő
http://www.tuzvedelmiszakerto.hu/

A tűzvédelmi rendszerek tervezése komoly szakértelmet és felkészülést igénylő, felelősség teljes folyamat. A tűzvédelmi tervezés különböző területei, az építész tűzvédelmi tervezés (tűzvédelmi szakértő), a tűzjelző rendszer vagy tűzoltó rendszer tervezés, a beépített berendezések karbantartása, telepítése tűzvédelmi szakvizsga és vagy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon (OKF) való regisztráció után végezhető.

Tűzvédelmi szakértő
Elektronikai Webáruház Flexio Bt.
http://www.flexiobt.hu/

Autó- és lakásriasztók. Személyi riasztók, vezetéknélküli lakásriasztók, telefonhívós riasztók. Autóriasztó kiegészítők.

Elektronikai Webáruház Flexio Bt.
vagyon-vedelem.eu
http://vagyon-vedelem.eu/

Biztonságtechnikai rendszerek és lakásriasztó rendszerek tervezésével, kivitelezésével, szerelésével foglalkozunk.

vagyon-vedelem.eu
Mátrix security kft. riasztó telepítés, karbantartás, szervíz.
http://matrixsecurity.hu

Mátrix Security kft. Vagyonvédelmi rendszerek (riasztó, tűzjelző, kamera, beléptető) telepítés, karbantartás, szervíz Nyíregyháza és Szabolcs Szatmár Bereg megye területén.

Mátrix security kft. riasztó telepítés, karbantartás, szervíz.
Szltrend Kft. Biztonságtechnika
http://www.szoltrend.hu

Komplex Biztonságtechnikai szolgáltatások. Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnereivé váljunk megrendelőinknek.

Szltrend Kft. Biztonságtechnika
Otthonbiztonság.hu biztonságtechnikai
http://www.otthonbiztonsag.hu

Riasztó szerelés kamera szerelés kaputelefon szerelés kapunyitó szerelés Korrekt ár, díjmentes felmérés Budapesten és Pest megyében

Otthonbiztonság.hu biztonságtechnikai
Gépjárművédelem, járműkövetés
https://multialarm.hu/gps-szolgaltatasok/

A gépjárművédelem alapvető célja a gépjárművel eltulajdonításának, ellopásának megakadályozása volt. Azonban napjainkra ezek a rendszerek kiegészültek további korszerű vagyonvédelmi és biztonságtechnikai rendszerekkel, melyek további szolgáltatásokat kínálnak. Köztudott, hogy a gyárilag beépített autóriasztó szinte hatástalan az autó védelmére, hiszen egy idő után a tolvajok kiismerik annak működését és semmi sem szab gátat a gépkocsi eltulajdonításának. Ezért mindenképp célszerű a gépjárműbe szerelt gyári riasztót egyedi, biztonságos autóriasztóval is kiegészíteni. Továbbá a gépjárművédelem szempontjából hasznos szolgáltatás lehet a gépjármű távfelügyeleti szolgáltatás, melynek során a nap 24 órájában GPS rendszer segítségével folyamatosan nyomon van követve a gépjármű mindenkori pozíciója.

Gépjárművédelem, járműkövetés
Biztonsági kamera
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/kamera-rendszer/biztonsagi-kamera

A különféle biztonsági kamera típusok rendszerint különböző célok elérésének érdekében kerülnek telepítésre, de alapvetően elmondható, hogy telepítésük fő célja szinte minden esetben a vagyonvédelemhez kapcsolódik. Biztonsági kamera típusokat akár magánszemélyek, akár cégek, akár intézmények, valamint önkormányzatok is telepíthetnek. Ugyan ennyire változó a kiépített biztonsági kamera rendszer mérete, mely állhat egy vagy két kamerából, amivel csak egy kisebb üzlethelyiséget figyelünk meg, de a megfigyelendő létesítmények között lehetnek nagyobb üzemek, gyárak, melyek akár több tíz, vagy több száz kamerát is használhatnak. Fontos megemlíteni a közterületen használt biztonsági kamera típusokat, melyeket a lopások, rongálások és a bűncselekmények megelőzésének és visszaszorításának a céljából telepítenek térfigyelés céljára.

Biztonsági kamera
Lakásriasztó telepítés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/riasztorendszerek/lakasriaszto

A lakásriasztó egy olyan biztonságtechnikai, illetve vagyonvédelmi rendszer mely alapvetően lakások védelmére kerül kialakításra. Ahogy nincs két egyforma lakás, úgy nincs két egyforma lakásriasztó rendszer sem. Minden esetben az adott lakáshoz és védelem igényéhez megfelelő rendszert kell összeállítani. A lakásriasztó rendszer elemeit alkotják a különféle mozgásérzékelők, a nyitásérzékelők, további érzékelők, valamint a riasztóközpont. Fontos megemlíteni, hogy a lakásriasztó rendszert minden esetben érdemel napi 24 órás távfelügyeleti szolgáltatással is kiegészíteni. Továbbá a lakásriasztó rendszer kialakításakor figyelembe kell venni, hogy az adott lakás hányadik emeleten található, mert földszinti lakások esetén fontos, hogy az ablakok megbízható mechanikai védelméről is gondoskodjunk.

Lakásriasztó telepítés
Távfelügyelet országosan
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/tavfelugyelet

A távfelügyelet szolgáltatás hiányában a legkorszerűbb vagyonvédelmi rendszer sem teljes értékű, hiszen gyakorta megesik, hogy senki sem figyel oda egy épület riasztójának jelzésére. Ezt a betörők is tudják, így számukra ez nem jelent visszatartó erőt. Távfelügyelet szolgáltatás esetén azonban a riasztó által küldött jelzés a távfelügyeleti központba érkezik, ahol a diszpécser kollégák napi 24 órában folyamatosan rendelkezésre állnak. Így bármikor, a nap bármely szakában, illetve hétvégén és ünnepnapokon is képesek haladéktalanul intézkedni. Érdemes kiegészíteni a távfelügyeleti szolgáltatást kivonuló szolgáltatással is, mert ez esetben a élőerős járőrszolgálat érkezik ki a riasztási jelzésre és kezdi meg az intézkedést, a betörő feltartóztatását és a rendőrség értesítését.

Távfelügyelet országosan
Tűzjelző rendszer
https://multialarm.hu/tuzjelzo-rendszerek/

A mai korszerű tűzjelző rendszerek kifejlődésében komoly szerepet játszott az elektronika rohamos fejlődése. A tűzjelző rendszerek telepítését törvényi előírások szabályozzák. Ezeket a szabályokat az épületek kivitelezőinek követniük kell, továbbá egyes esetekben a hatóság külön, kiemelten fontos helyekre is elrendelheti a tűzjelző telepítésének szükségességét. Azonban mindez tűzjelző rendszer esetén fontos, hogy már a tűz keletkezésének korai szakaszában érzékeljen és továbbítsa a jelzését, továbbá haladéktalanul kezdje meg a tűz továbbterjedésének gátlására szolgáló rendszerek bekapcsolását, illetve lehetőség esetén a tűz oltására, szakaszolására is jelet adhat.

Tűzjelző rendszer
Kamera rendszer
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/kamera-rendszer

A kamera rendszer és a videó megfigyelés olyan biztonságtechnikai, illetve vagyonvédelmi rendszer, mely a képalkotásnál fogva egy adott területe megfigyelésére és az ott történt események elemzésére, valamint a képek, illetve adott esetben a hangok rögzítésére alkalmas. Fontos, hogy minden egyes megfigyelési feladatra a legalkalmasabb megfigyelő kamera rendszer alkalmazzuk, illetve az is fontos, hogy a kamrák által továbbított képek folyamatosan és szakértők által legyenek figyelve, elemezve. Továbbá fontos azt is megemlíteni, hogy a kamera rendszer csupán az események megfigyelésére, rögzítésére és utólagos elemzésre, kiértékelésre alkalmas, azonban a bűncselekmények elkövetésének megakadályozására nem alkalmas.

Kamera rendszer
Securatik Bt
http://www.securatik.hu

Elektronikus vagyonvédelmi eszközök, behatolásjelzők, tűzjelzők, beléptető rendszerek, videos megfigyelő rendszerek telepítése ill. karbantartása

Securatik Bt
MetroMan
http://www.metroman.hu/

MetroMan - Autóriasztó , központi zár , ablakemelő , tolatóradar ...

MetroMan
C+G Automatika Kft
http://www.caesaralarm.hu/

C+G Automatika Kft. Autóriasztó, indításgátló, rablásgátló, központizár, elektromos ablakemelő, váltózár. Beszerelés, gyártás, kis- és nagykereskedelem.

C+G Automatika Kft
Autóriasztó Tempomat
http://riasztos.hu/

Autóriasztó Tempomat Indításgátló Központizár Ablakemelő...

Autóriasztó Tempomat
COBRA autóriasztók és modulok
http://www.ablakemelo.hu/autoriaszto.php

A kínálat bőséges, jobbnál jobb autórisztók várják az autósokat, a Puskás BT. is többféle autóriasztó gyártó cég termékét forgalmazza és szereli beszerelő műhelyében: AUTOWATCH, SPAL, LASERLINE, GEMINI, META, ENFORCER, COBRA, SELCA, NAVSKY NOVA GPS autóriasztók és kiegészítőik.

COBRA autóriasztók és modulok
M552 vezeték nélküli mozgásérzékelő
http://www.d-audio.hu/product_427/product_info.html

D-audio internetes áruház AM552 vezeték nélküli mozgásérzékelő [AM552] - AM552 vezeték nélküli mozgásérzékelő infravörös érzékelő az AM500 vezeték nélküli ...

M552 vezeték nélküli mozgásérzékelő
ROBITEL Internetáruház
http://www.robitel.hu/

Videomegfigyelő illetve rögzítő telepítése . Vezetéknélküli videokaputelefon bővítés a régi kaputelefonokra ...

ROBITEL Internetáruház
Axis IP kamera, térfigyelő kamera - HD minőség, kedvező ár
http://ipkamerarendszer.hu/

Videós távfelügyelet egy IPkamerával már 52,000 forinttól! Az Axis kamerák segítségével Ön bármikor és bárhonnan megtekintheti térfigyelő kameráinak élőképét, valamint a már felvett videókat is visszanézheti. A rendszer modulokból épül fel, így a kezdeti 1-2 IPkamerás rendszer könnyen tovább bővíthető akár 100 térfigyelő kamerás rendszerré is.

Axis IP kamera, térfigyelő kamera - HD minőség, kedvező ár
Medgyes Security
http://www.medgyessecurity.hu/

Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi őrző-védő tevékenység.

Medgyes Security
Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
http://www.bdsecurity.hu/?q=webpage/objektumorzes

Az objektumőrzés és a vagyonőrzés területein kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Elsődleges szempontnak a megelőzést tartjuk, így a munka megkezdésekor egy vagyonvédelmi átvilágítással kezdünk, melynek során felmérjük a terület legfőbb behatolási pontjait, és a biztonság szempontjából kockázatot jelentő tényezőket.

Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
Tűzvédelem és munkavédelem
http://www.munkabiztonsaglap.hu

Tisztában van Ön cége munkavédelemmel és tűzvédelemmel kapcsolatos kötelezettségeivel? Rendelkeznek érvényes tűzvédelmi szabályzattal? Ha nem akkor mi szívesen segítünk eligazodni a jogszabályok között. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége van: munkavédelem és tűzvédelem témában tanácsra, kockázatértékelés elvégzésére vagy tűzvédelmi szabályzat elkészítésére. Helyszíni munkavédelmi oktatás keretében dolgozói is megfelelő képzésben részesülnek. Hívjon bizalommal!

Tűzvédelem és munkavédelem
MABISZ listás Riasztók
http://www.duett.hu/biztonsagtechnika/

MABISZ listás, ugrókódos riasztó. Alapkiépítésben fény és hangjelzést ad az összes ajtó, csomag - motortér nyitására. Tartozéka az ultrahang és az akkumulátoros sziréna. Bekapcsolt állapotban blokkolja az önindítót. Vezérli a meglévő központi zárat, kiegészítő modulokat (radar, pager, ablakemelő stb...), ajánlott kiépítése a rablásgátlás.

MABISZ listás Riasztók
Galambijesztők szerelése
http://www.galamb-riaszto.hu

Küldetésemnek tekintem, hogy a lakosságnak segítsünk megoldani a galambokkal kapcsolatos problémáit! Hiszen sokszor küzdenek az újratermelődő galambpiszok ellen, vagy aggódnak egészségükért. Azon dolgozunk, hogy ezek a problémák megszűnjenek. Sürgős árajánlatért látogasson el honlapunkra.

Galambijesztők szerelése
Riasztó, kamera telepítés
http://www.hazriaszto.hu

Riasztó rendszer, kamera rendszer telepítése Budapesten és környékén, akár hétvégén is!

Riasztó, kamera telepítés
Mechanikus védelem
http://totalcar.hu/magazin/hifituning/lopas2

Ősi darab a kormányzár, amit ugyan az autótolvajképző iskola kezdő hallgatói is rutinból fel tudnak törni, de szükségük van hozzá néhány másodpercre, és aki időt nyer, autót nyer, de legalábbis nem veszít. A kormányzárak családjába tartozik a baltazár is, kis bével, ugyanis valamilyen furcsa ok miatt a baltáról nevezték el.

Mechanikus védelem
Cerberos védelmi rendszerek
http://www.cerberos.hu/

A védelmi rendszerek egyik biztonságosnak megítélt fajtája: a sebességváltó-zár. Nos, a sebességváltó-zárak között is megtalálható az éppen „még megfelelõ” változattól a különösen ajánlott változatig szinte mindegyik kivitel.

Cerberos védelmi rendszerek
Bear-Lock motortézárak
http://www.bearlock.hu/motorterzar.htm

A motortérzárak hatékonyan védik a motorházat, illetve a benne elhelyezett védelmi berendezéseket, így pédául a riasztót, és egyéb támadható elemeket, mint például kompjutert.

Bear-Lock motortézárak
Érintőszenzorral működő lopásgátló
http://www.alarmszerviz.hu/szenzorleiras.htm

Ez a készülék a gépjármű indítását akadályozza meg úgy, hogy az autó csak a gyújtás bekapcsolása és a szenzorpont megérintése után indítható.

Érintőszenzorral működő lopásgátló
"BLUE 16"
http://www.blue16.hu/

Az autóriasztók következő nemzedékéből! ... "BLUE 16 - Az autóriasztó!" "BLUE 16 - The car alarm!" Alarm za vozilo Blue 16 · Autoalarm Blue 16.

"BLUE 16"
Tűzvédelem otthon
https://valmar-munkavedelem.hu/

Tűzvédelem felsőfokon, a Valmar-Safety Munkavédelmi és Tűzvédelmi Kft. jóvoltából. A tűzvédelem mellett munkavédelemmel is foglalkoznak.

Tűzvédelem otthon
Autóriasztó; márkaszervíz - Miklós Sándor
http://www.miklossanyi.hu/

Autóriasztó: Enforcer,Amax;speciális,telefonos,jelenlét érzékelos,muholdas autóriasztó.Rablásgátló,indításgátló,tolatóradar,ablakemelo,központizár,vonóhorog ...

Autóriasztó; márkaszervíz - Miklós Sándor
Biztonságban.hu
http://www.biztonsagban.hu/?gclid=CJng7pLnnpQCFQoTuwodrHdNtg

Riasztók tervezése, telepítése Lakossági és ipari. Távfelügyelet.

Biztonságban.hu
Autóriasztók
http://www.autoriasztok.hu/riasztok/riasztok.htm

Autóriasztó több mint 21 féle típus, autóriasztók rablásgátló, immobiliser, központizár, xenon, váltózár, ülésfűtés, kihangosító, autóriasztók, riasztók, ...

Autóriasztók
Autóriasztó AZ-ig.
http://www.stadigabi.com/

Autóriasztó AZ-ig...Autóriasztó eladás, hagyományos és CAN-BUS-os autóriasztó, indításgátló, rablásgátló, elektromos ablak, ablakfelhúzó modul, központizár, ...

Autóriasztó AZ-ig.
GPS nyomkövetés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/gepjarmuvedelem/gps-nyomkovetes

A GPS nyomkövetés szolgáltatás megrendelése esetén a nap 24 órájában folyamatosan követésre és rögzítésre kerül a gépjármű mindenkori pozíciója. Köztudott, hogy a gépjárművek egy részét trélerrel lopják el, így sokszor a legkorszerűbb, egyedi autóriasztó rendszer is hatástalan. Tény, hogy a GPS nyomkövetés szolgáltatás nem tudja megakadályozni a gépjármű eltulajdonítását, viszont a pontos pozíciót minden esetben megjeleníti és tárolja, így a gépjármű ellopása esetén a központ tájékoztatást tud adni a gépjármű helyzetéről és riaszthatja a rendőrséget az autó felkutatására. A GPS nyomkövetés szolgáltatás 24 órás állandó távfelügyeleti szolgáltatással kiegészítve garanciát jelent arra, hogy valaki mindig figyelje gépkocsiját.

GPS nyomkövetés
Kozári Zoltán
http://w3.enternet.hu/kozari/

Riasztó rendszerek - kültéri, beltéri - tervezése és kivitelezése - Kamerarendszerek tervezése és kivitelezése - Kaputelefon rendszerek tervezése és kivitelezése - Beléptető rendszerek, távvezérlésű kapuk stb.

Kozári Zoltán
Zmax Üzletház
http://www.zmax.hu/

Cégünk, a magyarországi Zmax Kft. 1999-ben alakult, tisztán magyar tulajdonú vállalkozásként. Fő tevékenysége biztonságtechnikai és automatizálási termékek forgalmazása, nagykereskedelme. Pár év elteltével a cég saját import tevékenységbe kezdett, melynek eredményeként pozíciója megerősödött és a magyarországi biztonságtechnikai szakma meghatározó résztvevőjévé vált.

Zmax Üzletház
Őrmester Távfelügyelet
http://www.tavfelugyelet.com

Távfelügyeletet, riasztót szeretne? Vagy már meglévő vagyonvédelmi rendszereit egészítené ki? Az Őrmester több mint 20 éves tapasztalatával, magas műszaki szintű rendszereivel rendelkezésére áll. Országos koordinációs központunk munkatársai a nap 24 órájában fogadják a beérkező hívásokat, bejelentéseket, illetve felügyelik a számítógépes szolgálatvezénylési rendszert.

Őrmester Távfelügyelet
Tűzvédelmi szakértő
http://www.tuzvedelmiszakerto.hu/

A tűzvédelmi rendszerek tervezése komoly szakértelmet és felkészülést igénylő, felelősség teljes folyamat. A tűzvédelmi tervezés különböző területei, az építész tűzvédelmi tervezés (tűzvédelmi szakértő), a tűzjelző rendszer vagy tűzoltó rendszer tervezés, a beépített berendezések karbantartása, telepítése tűzvédelmi szakvizsga és vagy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon (OKF) való regisztráció után végezhető.

Tűzvédelmi szakértő
Elektronikai Webáruház Flexio Bt.
http://www.flexiobt.hu/

Autó- és lakásriasztók. Személyi riasztók, vezetéknélküli lakásriasztók, telefonhívós riasztók. Autóriasztó kiegészítők.

Elektronikai Webáruház Flexio Bt.
vagyon-vedelem.eu
http://vagyon-vedelem.eu/

Biztonságtechnikai rendszerek és lakásriasztó rendszerek tervezésével, kivitelezésével, szerelésével foglalkozunk.

vagyon-vedelem.eu
Mátrix security kft. riasztó telepítés, karbantartás, szervíz.
http://matrixsecurity.hu

Mátrix Security kft. Vagyonvédelmi rendszerek (riasztó, tűzjelző, kamera, beléptető) telepítés, karbantartás, szervíz Nyíregyháza és Szabolcs Szatmár Bereg megye területén.

Mátrix security kft. riasztó telepítés, karbantartás, szervíz.
Szltrend Kft. Biztonságtechnika
http://www.szoltrend.hu

Komplex Biztonságtechnikai szolgáltatások. Célunk, hogy szolgáltatásunkkal olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredményeképpen hosszú távú gyümölcsöző kapcsolatot létesíthetünk megbízóinkkal, megbízható partnereivé váljunk megrendelőinknek.

Szltrend Kft. Biztonságtechnika
Otthonbiztonság.hu biztonságtechnikai
http://www.otthonbiztonsag.hu

Riasztó szerelés kamera szerelés kaputelefon szerelés kapunyitó szerelés Korrekt ár, díjmentes felmérés Budapesten és Pest megyében

Otthonbiztonság.hu biztonságtechnikai
Gépjárművédelem, járműkövetés
https://multialarm.hu/gps-szolgaltatasok/

A gépjárművédelem alapvető célja a gépjárművel eltulajdonításának, ellopásának megakadályozása volt. Azonban napjainkra ezek a rendszerek kiegészültek további korszerű vagyonvédelmi és biztonságtechnikai rendszerekkel, melyek további szolgáltatásokat kínálnak. Köztudott, hogy a gyárilag beépített autóriasztó szinte hatástalan az autó védelmére, hiszen egy idő után a tolvajok kiismerik annak működését és semmi sem szab gátat a gépkocsi eltulajdonításának. Ezért mindenképp célszerű a gépjárműbe szerelt gyári riasztót egyedi, biztonságos autóriasztóval is kiegészíteni. Továbbá a gépjárművédelem szempontjából hasznos szolgáltatás lehet a gépjármű távfelügyeleti szolgáltatás, melynek során a nap 24 órájában GPS rendszer segítségével folyamatosan nyomon van követve a gépjármű mindenkori pozíciója.

Gépjárművédelem, járműkövetés
Biztonsági kamera
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/kamera-rendszer/biztonsagi-kamera

A különféle biztonsági kamera típusok rendszerint különböző célok elérésének érdekében kerülnek telepítésre, de alapvetően elmondható, hogy telepítésük fő célja szinte minden esetben a vagyonvédelemhez kapcsolódik. Biztonsági kamera típusokat akár magánszemélyek, akár cégek, akár intézmények, valamint önkormányzatok is telepíthetnek. Ugyan ennyire változó a kiépített biztonsági kamera rendszer mérete, mely állhat egy vagy két kamerából, amivel csak egy kisebb üzlethelyiséget figyelünk meg, de a megfigyelendő létesítmények között lehetnek nagyobb üzemek, gyárak, melyek akár több tíz, vagy több száz kamerát is használhatnak. Fontos megemlíteni a közterületen használt biztonsági kamera típusokat, melyeket a lopások, rongálások és a bűncselekmények megelőzésének és visszaszorításának a céljából telepítenek térfigyelés céljára.

Biztonsági kamera
Lakásriasztó telepítés
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/riasztorendszerek/lakasriaszto

A lakásriasztó egy olyan biztonságtechnikai, illetve vagyonvédelmi rendszer mely alapvetően lakások védelmére kerül kialakításra. Ahogy nincs két egyforma lakás, úgy nincs két egyforma lakásriasztó rendszer sem. Minden esetben az adott lakáshoz és védelem igényéhez megfelelő rendszert kell összeállítani. A lakásriasztó rendszer elemeit alkotják a különféle mozgásérzékelők, a nyitásérzékelők, további érzékelők, valamint a riasztóközpont. Fontos megemlíteni, hogy a lakásriasztó rendszert minden esetben érdemel napi 24 órás távfelügyeleti szolgáltatással is kiegészíteni. Továbbá a lakásriasztó rendszer kialakításakor figyelembe kell venni, hogy az adott lakás hányadik emeleten található, mert földszinti lakások esetén fontos, hogy az ablakok megbízható mechanikai védelméről is gondoskodjunk.

Lakásriasztó telepítés
Távfelügyelet országosan
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/tavfelugyelet

A távfelügyelet szolgáltatás hiányában a legkorszerűbb vagyonvédelmi rendszer sem teljes értékű, hiszen gyakorta megesik, hogy senki sem figyel oda egy épület riasztójának jelzésére. Ezt a betörők is tudják, így számukra ez nem jelent visszatartó erőt. Távfelügyelet szolgáltatás esetén azonban a riasztó által küldött jelzés a távfelügyeleti központba érkezik, ahol a diszpécser kollégák napi 24 órában folyamatosan rendelkezésre állnak. Így bármikor, a nap bármely szakában, illetve hétvégén és ünnepnapokon is képesek haladéktalanul intézkedni. Érdemes kiegészíteni a távfelügyeleti szolgáltatást kivonuló szolgáltatással is, mert ez esetben a élőerős járőrszolgálat érkezik ki a riasztási jelzésre és kezdi meg az intézkedést, a betörő feltartóztatását és a rendőrség értesítését.

Távfelügyelet országosan
Tűzjelző rendszer
https://multialarm.hu/tuzjelzo-rendszerek/

A mai korszerű tűzjelző rendszerek kifejlődésében komoly szerepet játszott az elektronika rohamos fejlődése. A tűzjelző rendszerek telepítését törvényi előírások szabályozzák. Ezeket a szabályokat az épületek kivitelezőinek követniük kell, továbbá egyes esetekben a hatóság külön, kiemelten fontos helyekre is elrendelheti a tűzjelző telepítésének szükségességét. Azonban mindez tűzjelző rendszer esetén fontos, hogy már a tűz keletkezésének korai szakaszában érzékeljen és továbbítsa a jelzését, továbbá haladéktalanul kezdje meg a tűz továbbterjedésének gátlására szolgáló rendszerek bekapcsolását, illetve lehetőség esetén a tűz oltására, szakaszolására is jelet adhat.

Tűzjelző rendszer
Kamera rendszer
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/kamera-rendszer

A kamera rendszer és a videó megfigyelés olyan biztonságtechnikai, illetve vagyonvédelmi rendszer, mely a képalkotásnál fogva egy adott területe megfigyelésére és az ott történt események elemzésére, valamint a képek, illetve adott esetben a hangok rögzítésére alkalmas. Fontos, hogy minden egyes megfigyelési feladatra a legalkalmasabb megfigyelő kamera rendszer alkalmazzuk, illetve az is fontos, hogy a kamrák által továbbított képek folyamatosan és szakértők által legyenek figyelve, elemezve. Továbbá fontos azt is megemlíteni, hogy a kamera rendszer csupán az események megfigyelésére, rögzítésére és utólagos elemzésre, kiértékelésre alkalmas, azonban a bűncselekmények elkövetésének megakadályozására nem alkalmas.

Kamera rendszer
Securatik Bt
http://www.securatik.hu

Elektronikus vagyonvédelmi eszközök, behatolásjelzők, tűzjelzők, beléptető rendszerek, videos megfigyelő rendszerek telepítése ill. karbantartása

Securatik Bt
MetroMan
http://www.metroman.hu/

MetroMan - Autóriasztó , központi zár , ablakemelő , tolatóradar ...

MetroMan
C+G Automatika Kft
http://www.caesaralarm.hu/

C+G Automatika Kft. Autóriasztó, indításgátló, rablásgátló, központizár, elektromos ablakemelő, váltózár. Beszerelés, gyártás, kis- és nagykereskedelem.

C+G Automatika Kft
Autóriasztó Tempomat
http://riasztos.hu/

Autóriasztó Tempomat Indításgátló Központizár Ablakemelő...

Autóriasztó Tempomat
COBRA autóriasztók és modulok
http://www.ablakemelo.hu/autoriaszto.php

A kínálat bőséges, jobbnál jobb autórisztók várják az autósokat, a Puskás BT. is többféle autóriasztó gyártó cég termékét forgalmazza és szereli beszerelő műhelyében: AUTOWATCH, SPAL, LASERLINE, GEMINI, META, ENFORCER, COBRA, SELCA, NAVSKY NOVA GPS autóriasztók és kiegészítőik.

COBRA autóriasztók és modulok
M552 vezeték nélküli mozgásérzékelő
http://www.d-audio.hu/product_427/product_info.html

D-audio internetes áruház AM552 vezeték nélküli mozgásérzékelő [AM552] - AM552 vezeték nélküli mozgásérzékelő infravörös érzékelő az AM500 vezeték nélküli ...

M552 vezeték nélküli mozgásérzékelő
ROBITEL Internetáruház
http://www.robitel.hu/

Videomegfigyelő illetve rögzítő telepítése . Vezetéknélküli videokaputelefon bővítés a régi kaputelefonokra ...

ROBITEL Internetáruház
Axis IP kamera, térfigyelő kamera - HD minőség, kedvező ár
http://ipkamerarendszer.hu/

Videós távfelügyelet egy IPkamerával már 52,000 forinttól! Az Axis kamerák segítségével Ön bármikor és bárhonnan megtekintheti térfigyelő kameráinak élőképét, valamint a már felvett videókat is visszanézheti. A rendszer modulokból épül fel, így a kezdeti 1-2 IPkamerás rendszer könnyen tovább bővíthető akár 100 térfigyelő kamerás rendszerré is.

Axis IP kamera, térfigyelő kamera - HD minőség, kedvező ár
Medgyes Security
http://www.medgyessecurity.hu/

Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi őrző-védő tevékenység.

Medgyes Security
Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
http://www.bdsecurity.hu/?q=webpage/objektumorzes

Az objektumőrzés és a vagyonőrzés területein kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Elsődleges szempontnak a megelőzést tartjuk, így a munka megkezdésekor egy vagyonvédelmi átvilágítással kezdünk, melynek során felmérjük a terület legfőbb behatolási pontjait, és a biztonság szempontjából kockázatot jelentő tényezőket.

Objektumőrzés - Black Diamond’s Security
Tűzvédelem és munkavédelem
http://www.munkabiztonsaglap.hu

Tisztában van Ön cége munkavédelemmel és tűzvédelemmel kapcsolatos kötelezettségeivel? Rendelkeznek érvényes tűzvédelmi szabályzattal? Ha nem akkor mi szívesen segítünk eligazodni a jogszabályok között. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége van: munkavédelem és tűzvédelem témában tanácsra, kockázatértékelés elvégzésére vagy tűzvédelmi szabályzat elkészítésére. Helyszíni munkavédelmi oktatás keretében dolgozói is megfelelő képzésben részesülnek. Hívjon bizalommal!

Tűzvédelem és munkavédelem
MABISZ listás Riasztók
http://www.duett.hu/biztonsagtechnika/

MABISZ listás, ugrókódos riasztó. Alapkiépítésben fény és hangjelzést ad az összes ajtó, csomag - motortér nyitására. Tartozéka az ultrahang és az akkumulátoros sziréna. Bekapcsolt állapotban blokkolja az önindítót. Vezérli a meglévő központi zárat, kiegészítő modulokat (radar, pager, ablakemelő stb...), ajánlott kiépítése a rablásgátlás.

MABISZ listás Riasztók
Galambijesztők szerelése
http://www.galamb-riaszto.hu

Küldetésemnek tekintem, hogy a lakosságnak segítsünk megoldani a galambokkal kapcsolatos problémáit! Hiszen sokszor küzdenek az újratermelődő galambpiszok ellen, vagy aggódnak egészségükért. Azon dolgozunk, hogy ezek a problémák megszűnjenek. Sürgős árajánlatért látogasson el honlapunkra.

Galambijesztők szerelése
Riasztó, kamera telepítés
http://www.hazriaszto.hu

Riasztó rendszer, kamera rendszer telepítése Budapesten és környékén, akár hétvégén is!

Riasztó, kamera telepítés
Mechanikus védelem
http://totalcar.hu/magazin/hifituning/lopas2

Ősi darab a kormányzár, amit ugyan az autótolvajképző iskola kezdő hallgatói is rutinból fel tudnak törni, de szükségük van hozzá néhány másodpercre, és aki időt nyer, autót nyer, de legalábbis nem veszít. A kormányzárak családjába tartozik a baltazár is, kis bével, ugyanis valamilyen furcsa ok miatt a baltáról nevezték el.

Mechanikus védelem
Cerberos védelmi rendszerek
http://www.cerberos.hu/

A védelmi rendszerek egyik biztonságosnak megítélt fajtája: a sebességváltó-zár. Nos, a sebességváltó-zárak között is megtalálható az éppen „még megfelelõ” változattól a különösen ajánlott változatig szinte mindegyik kivitel.

Cerberos védelmi rendszerek
Bear-Lock motortézárak
http://www.bearlock.hu/motorterzar.htm

A motortérzárak hatékonyan védik a motorházat, illetve a benne elhelyezett védelmi berendezéseket, így pédául a riasztót, és egyéb támadható elemeket, mint például kompjutert.

Bear-Lock motortézárak
Érintőszenzorral működő lopásgátló
http://www.alarmszerviz.hu/szenzorleiras.htm

Ez a készülék a gépjármű indítását akadályozza meg úgy, hogy az autó csak a gyújtás bekapcsolása és a szenzorpont megérintése után indítható.

Érintőszenzorral működő lopásgátló
"BLUE 16"
http://www.blue16.hu/

Az autóriasztók következő nemzedékéből! ... "BLUE 16 - Az autóriasztó!" "BLUE 16 - The car alarm!" Alarm za vozilo Blue 16 · Autoalarm Blue 16.

"BLUE 16"
Tűzvédelem otthon
https://valmar-munkavedelem.hu/

Tűzvédelem felsőfokon, a Valmar-Safety Munkavédelmi és Tűzvédelmi Kft. jóvoltából. A tűzvédelem mellett munkavédelemmel is foglalkoznak.

Tűzvédelem otthon
Autóriasztó; márkaszervíz - Miklós Sándor
http://www.miklossanyi.hu/

Autóriasztó: Enforcer,Amax;speciális,telefonos,jelenlét érzékelos,muholdas autóriasztó.Rablásgátló,indításgátló,tolatóradar,ablakemelo,központizár,vonóhorog ...

Autóriasztó; márkaszervíz - Miklós Sándor
Biztonságban.hu
http://www.biztonsagban.hu/?gclid=CJng7pLnnpQCFQoTuwodrHdNtg

Riasztók tervezése, telepítése Lakossági és ipari. Távfelügyelet.

Biztonságban.hu
Hirdetések
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 255 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 255 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6182