Távfelügyelet > Riasztó - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Távfelügyelet > 20 weboldal. Kategória leírása:

riaszto.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Security Patent
Security Patent
http://www.securitypatent.hu/

A Security Patent a rendszerváltás óta végzi munkáját ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. A vagyonvédelem, a biztonságtechnika területén cégünk kivívta a multinacionális cégek és a kis- és középvállalkozások megbecsülését is.

www.securitypatent.hu
In-Kal Security
In-Kal Security
http://www.inkal.hu/

Már rendelkezik riasztóval? Esetleg más területen szeretne 24 órás felügyeletet? A legtöbb Magyarországon forgalmazott rendszer alkalmas a felügyeleti központunkkal való kommunikációra. Mi nem kötjük szolgáltatásunkat eszköz vásárlásához.

www.inkal.hu
Biztonságban.hu
Biztonságban.hu
http://www.biztonsagban.hu/?gclid=CJng7pLnnpQCFQoTuwodrHdNtg

Riasztók tervezése, telepítése Lakossági és ipari. Távfelügyelet.

www.biztonsagban.hu
Távőr riasztó védelem, távfelügyelet
Távőr riasztó védelem, távfelügyelet
http://tavor.hu/

A riasztó távfelügyelet folyamatos és teljes körű védelmet biztosít a nap 24 órájában lakások, irodák, üzlethelyiségek, intézmények, hétvégi házak, műszaki berendezések esetén is. Rendszereink nem csak betörést jelezhetnek, tűz, személyi támadás, gázszivárgás, hőmérséklet vagy vízszint emelkedéscsökkenés, falbontás jelzésének fogadására is képesek. A 24 órás GPS alapú járműkövetés, naprakész információ a járművek helyzetéről, kényelmes internetes felügyelet, akár 1 autóra is. Az Egészségügyi távfelügyeleti rendszer követi az idős hozzátartozók életfunkció változásait. Az idősek számára is egyszerűen használható készülékkel beszélni is tud hozzátartozójával.

tavor.hu
A távfelügyeletről általában
A távfelügyeletről általában
http://www.multialarm.hu/tavfelugyelet.htm

A távfelügyelet a lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben, irodákban működő riasztórendszerekről beérkező jelzések napi 24 órás, folyamatos felügyeletét és a jelzések feldolgozását jelenti.

www.multialarm.hu
Távfelügyelet Securitas
Távfelügyelet Securitas
http://www.securitas.com/hu/hu/Services/Tavfelugyelet/

A távfelügyeleti szolgáltatás során az Ügyfél tulajdonában lévő, a riasztó rendszerből a diszpécserközpontba beérkező jelzésekre intézkedik az ott dolgozó diszpécser munkatárs a nap 24 órájában.

www.securitas.com
Őrmester Távfelügyelet
Őrmester Távfelügyelet
http://www.tavfelugyelet.com

Távfelügyeletet, riasztót szeretne? Vagy már meglévő vagyonvédelmi rendszereit egészítené ki? Az Őrmester több mint 20 éves tapasztalatával, magas műszaki szintű rendszereivel rendelkezésére áll. Országos koordinációs központunk munkatársai a nap 24 órájában fogadják a beérkező hívásokat, bejelentéseket, illetve felügyelik a számítógépes szolgálatvezénylési rendszert.

www.tavfelugyelet.com
Kősec Kft.
Kősec Kft.
http://www.kosec.hu

Cégünk, a KŐSEC Kft. 1996 óta távfelügyelettel,biztonságtechnikai, illetve kommunikációs hálózatok tervezésével és telepítésével, szerelési anyagok beszerzésével, forgalmazásával foglalkozik.

www.kosec.hu
GSM távfelügyelet
GSM távfelügyelet
http://www.telekont.hu/gsm.htm

A mobiltelelefon hálózatok, a GSM adatátvitel elterjedése új távlatokat nyitott a távfelügyeleti rendszerek számára.

www.telekont.hu
Alhambra-plussz Kft
Alhambra-plussz Kft
http://www.alhambrakft.hu/

Cégünk jogelődje már 1993 óta foglalkozik komplex vagyonvédelmi szolgáltatással, ami jelenleg is a magyarországi vagyonvédelmi piac stabil és meghatározó szereplője.

www.alhambrakft.hu
Riasztó és távfelügyelet Országosan
Riasztó és távfelügyelet Országosan
http://riaszto-tavfelugyelet.com/

Ha riasztó megoldásra van szüksége távfelügyelet megoldással kiegészítve, akkor ezen az oldalon fogja megtalálni a legjobb megoldást.

riaszto-tavfelugyelet.com
Felvonó Távfelügyelet
Felvonó Távfelügyelet
http://www.mentel.hu/

Felvonó Távfelügyelet - Liftmentés, 0-24 órás távfelügyelet ...

www.mentel.hu
Műholdas járműkövetés
Műholdas járműkövetés
http://www.eflotta.com

Járműkövető rendszerünk segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatja ki partnereit. Csökken a várakozási idő és nő a bizalom. A rendszer funkciói a következők: nyomkövetés valós időben, útvonal lejátszás, testreszabható riportok, pontok és területek rögzítése, üzemanyag-szintmérés, automatikus értesítési funkciók és szerviz modul. Amennyiben rendszerünk és szolgáltatásaink nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, elállhat a szerződéstől, mi pedig visszafizetjük a készülékek vételárát. Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni szolgáltatásainkat, látogasson el weboldalunkra!

www.eflotta.com
Távfelügyelet országosan
Távfelügyelet országosan
http://riasztorendszer-tavfelugyelet.hu/tavfelugyelet

A távfelügyelet szolgáltatás hiányában a legkorszerűbb vagyonvédelmi rendszer sem teljes értékű, hiszen gyakorta megesik, hogy senki sem figyel oda egy épület riasztójának jelzésére. Ezt a betörők is tudják, így számukra ez nem jelent visszatartó erőt. Távfelügyelet szolgáltatás esetén azonban a riasztó által küldött jelzés a távfelügyeleti központba érkezik, ahol a diszpécser kollégák napi 24 órában folyamatosan rendelkezésre állnak. Így bármikor, a nap bármely szakában, illetve hétvégén és ünnepnapokon is képesek haladéktalanul intézkedni. Érdemes kiegészíteni a távfelügyeleti szolgáltatást kivonuló szolgáltatással is, mert ez esetben a élőerős járőrszolgálat érkezik ki a riasztási jelzésre és kezdi meg az intézkedést, a betörő feltartóztatását és a rendőrség értesítését.

riasztorendszer-tavfelugyelet.hu
Intelligens vagyonvédelem igényeseknek
Intelligens vagyonvédelem igényeseknek
http://steve4security12.blog.hu

Napról-napra, folyamatosan bővülő tartalommal jelentkezik Kincs István blogja, melyben többek között arról is olvashatunk, hogyan óvjuk meg fáradságos munkával megszerzett értékeinket, milyen megelőző intézkedéseket tehetünk otthonunk védelmében. Ezen kívül hasznos bejegyzéseket, ötleteket és tanácsokat találhatunk riasztókról, kamerarendszerekről, távfelügyeletről, testőrökről, személy- és objektumvédelemről és mindenről, ami biztonsággal kapcsolatos, legyen az otthonunk védelme vagy áruházi, vállalati vagyonvédelem. Látogassa meg a blogoldalt, szóljon hozzá, írja meg véleményét!

steve4security12.blog.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 289 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 289 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7659