Telepítők (vidék) > Riasztó - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Telepítők (vidék) > 13 weboldal. Kategória leírása: Riasztók telepítésével foglalkozó vidéki cégek. Vagyonvédelmi Szolgáltató Bt. Miskolc. Kozári Zoltán. Elektroalarm Kft...
Szponzorált linkek
Elektronika Vonala Security Kft.
http://lineelectronic.hu

Elektronika Vonala Security Kft. Vagyonvédelmi rendszerek Távfelügyeleti járőrszolgálat.

Elektronika Vonala Security Kft.
Lochner Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Kft
http://www.lochner.hu/

A Lochner Kft 24 órás diszpécserszolgálatot tart fenn a hét minden napján. A diszpécserek folyamatos kapcsolatot tartanak a fegyveres vagyonvédelmi őrökkel, és riasztás esetén azonnal a helyszínre irányítják őket.

Lochner Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Kft
I.D.S. (Intelligent Digital Systems) Kft
http://www.idssecurity.hu/

Az I.D.S. (Intelligent Digital Systems) Kft. 1991. decemberében - a Cégalapításkor még, mint Betéti Társaság - elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezésére, telepítésére, valamint a rendszerek alkotóelemeinek kereskedelmi forgalmazására alakult Veszprémben.

I.D.S. (Intelligent Digital Systems) Kft
Elektroalarm Kft
http://www.elektroalarm.hu/

Részletes ismertető cégünkről, szolgáltatásainkról, partnereinkről, valamint a felhasznált berendezések forgalmazóiról, azok elérhetőségeiről.

Elektroalarm Kft
Medgyes Security
http://www.medgyessecurity.hu/

Az elmúlt esztendőkben a társadalmi tulajdonviszonyok változása, valamint a közbiztonsági helyzet romlása miatt egyre nagyobb szerepet kap a minőségi őrző-védő tevékenység.

Medgyes Security
3V-KL Vagyonvédelmi Vállalkozás KFT
http://www.szentesinfo.hu/3v-teton/

Szentes-Csongrád és vonzáskörzetében riasztókról, vagy egyéb jelzőberendezésekről érkező jeleket fogadjuk, feldolgozzuk, és intézkedünk. Szentesen, Csongrádon, Csanyteleken, Tömörkényen helyi vonuló szolgálatunk működik.

3V-KL Vagyonvédelmi Vállalkozás KFT
Alarmtechnika Miskolc
http://www.alarmtechnika.hu/

Az Alarmtechnika 1990-ben alakult 10 eFt készpénz tőkével, mellékfoglalkozású GMK-ként. A 100 %- os magyar tulajdonban lévő, kezdetben kizárólag elektronikus, behatolást jelző rendszerek telepítését végző vállalkozás 1992-ben korlátolt felelősségű társasággá, majd 1998-ban részvénytársasággá alakult, tevékenységi köre mára lefedi az elektronikus biztonságtechnika egészét.

Alarmtechnika Miskolc
Penta - Net Biztonságszolgálati Kft
http://www.pentanet.hu/

Cégünket a Penta - Net Biztonságszolgálati Kft. -t magánszemélyek alapították 1995 ben Tatabányán.

Penta - Net Biztonságszolgálati Kft
Alba Őr Security
http://www.albaor.hu/

Szolgáltatásaink:. Riasztórendszerek; Tűzjelző rendszerek; Videofigyelő rendszerek; Távfelügyelet; GSM – vezérlés ...

Alba Őr Security
Kozári Zoltán
http://w3.enternet.hu/kozari/

Riasztó rendszerek - kültéri, beltéri - tervezése és kivitelezése - Kamerarendszerek tervezése és kivitelezése - Kaputelefon rendszerek tervezése és kivitelezése - Beléptető rendszerek, távvezérlésű kapuk stb.

Kozári Zoltán
Garai Kft
http://www.garaikft.hu/

Az első években főleg riasztóberendezések telepítésével foglalkoztunk. Azt követően folyamatosan építettük be tevékenységünkbe a kaputelefonok, autóriasztók, videó megfigyelő- és rögzítő rendszerek, beléptetőrendszerek, tűzjelző rendszerek, szénmonoxid érzékelők telepítését és karbantartását.

Garai Kft
Riasztó Székesfehérvár
http://www.praktikersecurityalarm.hu

Cégünk 1998ban alakult Székesfehérváron. Azóta is a legmegbízhatóbb termékeket választjuk, legyen az riasztó, lakásriasztó, CCTV kamerarendszer, tűzjelző, beléptető vagy egyéb vagyonvédelmi eszköz.

Riasztó Székesfehérvár
Pinkerton csoport
http://www.pinkerton.hu/

A Pinkerton cégcsoport legfontosabb tevékenységi köre a jogelőd Pinkerton-V Ügynöki és Információs Iroda, illetve a Pinkerton-V Kft megalakulásától kezdve a vagyonvédelmi tevékenység. Bár a cégcsoport a vagyonvédelmen túl vagyonkezeléssel, magánnyomozással, takarítással, oktatással, kereskedelemmel is foglalkozik éves forgalmunk több mint 80 %-a az őrzési, távfelügyeleti szolgáltatásból realizálódik.

Pinkerton csoport
Hirdetések
Oldal leírása
riaszto.wyw.hu: Riasztó katalógus. Lakásriasztó, autóriasztó, tűzvédelem, távfelügyelet, security. Kapunyitók, beléptető rendszerek, kamerák. Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi ülzetek, kft-k.
Gyűjteményünkben 255 válogatott riasztó témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 255 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6182